Blog

Az id8 mindent tud, amit csak egy irányítópultnak tudnia kell

A Commend új irányítópult rendszere teljes mértékben a Symphony technológián alapul. Az id8 segítségével a lehetőségek eddig nem látott szintre emelkednek. Az irányítópult megelőzi korát, és a Commend "Evergreen Technology" filozófiájának köszönhetően még mindig kompatibilis az első generációs eszközökkel.

Az id8 innovatív 8"-os érintőkijelzőjével a felhasználók egy sor előnyt élvezhetnek, ami páratlan hatékonyságot eredményez. Mindezeket számos új, fejlett funkció egészíti ki. A feladatok mostantól könnyedén elvégezhetők egyetlen ujjmozdulattal, ami lényegesen nyugodtabb és intuitívabb munkakörnyezetet teremt.

Az id8 interfésze túlmutat a szokásos irányítórendszereken, és minden helyzetben komplett irányítást biztosít a teljes rendszer felett, így a vészhelyzetek nem maradhatnak észrevétlenül. Ez a magasabb szintű ellenőrzés lehetővé teszi a potenciális válsághelyzetek gyors felismerését, biztosítva az azonnali és proaktív döntések, intézkedések meghozatalát.

id8? Íme 8 előny:

Egyértelmű kommunikáció

Ez a készülék kifejezetten kihangosított hívásokhoz készült, ezért ennek megfelelően tervezték és gyártották. A kétirányú videohívás lehetősége szélesíti a kényelmes kommunikációs csatornák körét, még nagyobb rugalmasságot kínálva a felhasználóknak.

Moduláris felépítés

Mire van szüksége? Ön dönti el! Az eszközhöz akár öt fizikai gomb rendelhető közvetlen hívások biztosításához. Ezen felül a felhasználóknak lehetőségük van olyan extrák rendelésére is, mint a hattyúnyak mikrofon és/vagy kézibeszélő. Szintén kérhető egy bemeneti/kimeneti modul is.

Testreszabható elrendezés

A testreszabhatóság érdekében választhat a különböző elrendezések közül, hogy az id8 megfeleljen az Ön maximális igényeinek. Ez a testreszabhatósági lehetőség túlmutat az irodai környezeten, ugyanolyan jól alkalmazható ipari környezetben is, biztosítva az optimális funkcionalitást és alkalmazkodóképességet a különböző munkaterületeken.

Kiberbiztonság

A kiberbiztonságot az egyik legfontosabb prioritásunknak tekintjük, és szorgalmasan dolgozunk azon, hogy átfogó védelmi és biztonsági intézkedéseket alkalmazzunk a lehetséges kockázatok és veszélyek mérséklése érdekében.

Fizikai gomb

A készülék zökkenőmentesen ötvözi az érintőkijelző interaktivitásának előnyeit egy szabadon programozható, fizikai gomb beépítésével, új szintre emelve a felhasználóbarátságot.

Nagyszerű áttekintés

A 8 hüvelykes érintőkijelzővel felszerelt készülék kristálytiszta betekintést nyújt, és az összes szükséges funkciót egyetlen felületen teszi elérhetővé. Ez a megoldás lehetővé teszi a személyzetnek, hogy mindent könnyedén nyomon kövessenek. Biztosítja, hogy a kritikus információk könnyen hozzáférhetőek maradjanak, lehetővé téve a hatékony döntéshozatalt és a zökkenőmentes működést.

Rövid válaszadási idő

Az id8 hatékonyabbá teszi a munkafolyamatokat, miközben a kényelmes közvetlen hívó gomboknak köszönhetően tehermentesíti a központ személyzetét.

Kompatibilitás

A legújabb felhőalapú technológia ellenére az id8 teljes mértékben kompatibilis a korábbi generációs Commend rendszerekkel.

Az id8 új mércét állít fel a híváskezelésben a legmodernebb funkcióival, és a válaszidőt soha nem látott hatékonysági szintre emeli. Az érintőkijelző melletti fizikai gomb integrálásával ez a irányítópult optimalizálja a munkafolyamatokat és egyszerűsíti a feladatvégrehajtást, hatékonyan csökkentve a irányítótermi személyzet terheit. Bármilyen alkalmazási területről legyen is szó, az id8 a biztonsági rendszer feletti teljes ellenőrzést teszi lehetővé a felhasználók számára, garantálva a gyors észlelést és reagálást minden (segély)hívásra.

KIEGÉSZÍTŐK

Hattyúnyak mikrofon

akár öt közvetlen tárcsázó gombmodul

asztali készlet

kézibeszélő (fali készletként is kapható)

felszíni vagy süllyesztett szerelőkészlet

hangindukciós hurok

I/O bővítőmodulok audio interfész porttal vagy USB porttal

IP biztonsági kapcsolószekrény

IP átalakító doboz

Felkeltette a figyelmét a valóban lenyűgöző id8? Megértjük! Keresse kollégánkat a további részletekért vagy árajánlatért!

Hílevél feliratkozás

* kötelező mező
© 2024 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online