Rólunk

Felmérés, tanácsadás

Szakembereink az igény felmerülésétől kezdve segítséget nyújtanak, hogy a megfelelő műszaki megoldást sikerüljön megtalálni.

Tervezés, kivitelezés

Tervezőink minden szükséges jogosultsággal és szakismerettel rendelkeznek. Mérnökeink és szerelőink az előírásoknak megfelelően végzik a kivitelezést.

7/24 Call Center

Napi 24 órában elérhető Call Center szolgáltatást üzemeltetünk. A szolgáltatás keretein belül szerződött partnereinknél garantált reakcióidőn belül megkezdjük a helyszíni hibaelhárítást.

Karbantartás, szerviz

Tapasztalt szervizmérnökeink megbízható szakmai tudással, a jogszabályoknak megfelelő képesítésekkel, korszerű felszerelésekkel és biztos alkatrészellátással végzik tevékenységüket.

Történetünk

Az SBT Protect Kft. 2013 áprilisában, korábbi Siemens munkatársak által megalakított, 100%-ban magyar tulajdonú társaság.

Elsősorban rendszerintegrátorként, a szakembereink által megszerzett jelentős tapasztalattal és referenciákkal vállaljuk tűzjelző-, beépített gázzal oltó-, behatolásjelző-, videómegfigyelő-, beléptető-, gázveszély jelző, parkoló menedzsment-, interkom- és integrált felügyeleti rendszerek tervezését, szállítását, telepítését, karbantartását és szervizelését.

Projektjeinkhez a Siemens és más magas minőségű világmárkák eszközeit használjuk, mert meggyőződésünk és tapasztalataink alapján csak a megbízható és magas színvonalú megoldások szolgálják ügyfeleink hosszútávú megelégedettségét.
Image
Hiszünk abban, hogy az igények felderítésre várnak. Leendő ügyfeleink számos esetben nincsenek tisztában azzal, hogy egyes biztonságot érintő problémáikra igenis létezik már megfelelő műszaki megoldás. Portfóliónk folyamatosan bővül, mert nyitottak vagyunk a fejlett technológiák és rendszerek iránt. Segítünk Önnek, hogy a még meg nem fogalmazott problémáira is megoldást találjunk. Kollégáink többsége szakképzett biztonságtechnikai mérnök, így számunkra örömteli kihívás, ha egy még nem létező megoldást kell megvalósítanunk.
Image
Image
© 2024 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online