Blog

Parksol IndiPark rendszer a tallinni kikötőben

Tallinnban található Észtország legnagyobb kikötője, mely nagy szerepet játszik a Balti-tengeri közlekedésben. Évente mintegy tízmillió utas érkezik ide, közülük több mint hat millióan az 1996-ban épült D Terminálnál szállnak partra, mely napjainkra a svéd és finn kikötőkből érkező utasok fogadásának és kiszolgálásának fő állomása.

Commend, több mint egy interkom rendszer

Az elmúlt év pandémiás időszaka alatt számos vegyi-, és gyógyszeripari partnerünknél vált kiemelten fontossá az úgynevezett tiszta terekben üzemelő hatékony interkom rendszerek kiépítése, megvalósítása.

A Commend WS sorozata kifejezetten ilyen kihívásokra készült.

Változatlanul népszerűek a Parksol parkolási rendszerek

Az ideális parkoló rendszer nem csupán az érkező vendég számára teszi könnyebbé a parkolást, hanem üzemeltetői oldalról hatékony ellenőrzést tesz lehetővé, statisztikákkal segíti felhasználóját, valamint előremutató megoldásainak köszönhetően költséget takarít meg. A Parksol parkoló rendszer ezeken túl számos modern funkcióval rendelkezik. Nem véletlen, hogy Dubai legújabb bevásárlóközpontjában is a Parksol parkoló rendszer segíti az érkezőket, valamint könnyíti meg az üzemeltetők munkáját is.

Az üzemeltetés legjobb barátja a parkoló szinteken

Valószínűleg sok gépjárművezetővel előfordult már, hogy dolgára sietve nehezen vagy egyáltalán nem talált parkolóhelyet a céljához legközelebb eső utcákban. Ha pedig a közelben lévő parkolóházban vagy mélygarázsban  próbált helyet találni, hosszú perceket bolyongott míg megtalálta a számára legmegfelelőbb helyet, miközben bosszankodott a beláthatatlan szintek és parkoló sorok labirintusában. 

Interkom rendszerek: megbízható hálózati kommunikáció ipari és robbanásveszélyes terekben is!

Az ipari termelésben magas színvonalú, kiváló kommunikációs, videó- és vezérlőrendszerekre, más néven interkom rendszerekre támaszkodnak, amelyek általában rendkívül kemény igénybevételnek vannak kitéve, vagy speciális környezetben szükséges használni ezeket. A szakembereknek minden telepítést kifejezetten az egyedi környezet pontos működési és biztonsági követelményeihez kell igazítaniuk.

Integrált biztonsági rendszerek - ez már a jelen!

Manapság már a grafikusan megjelenített felügyeleti rendszerek alkalmazása nem egy ördögtől való dolog. Egyre több tervezői elképzelésben van jelen az automatika és a gyengeáramú rendszerek összhangja, ami a különböző technológiák közös platformokon való megjelenését eredményezi.

1. oldal / 2

© 2021 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online