Blog

A legjobb védekezés, ha hozzáértő csapatra bízzuk a feladatot

A világon minden 25. másodpercben történik egy betörés. Habár 2019 óta a betörések és lopások aránya csökkenő tendenciát mutat, még így is 1 év alatt közel 7 millió vagyon elleni bűncselekmény történt. Felmerül a kérdés, hogy mi lehet a leghatékonyabb védekezés ebben az esetben, és mekkora segítséget jelenthet, ha egy biztonságtechnikára specializálódott céget keresünk fel a feladattal.

Okos megoldások, de nem okos otthonoknak. 4. rész: Turizmus

A legtöbb modern nagyváros bevételeinek jó részét a turizmus adja. Az ide érkező látogató, pedig nem csupán akkor elégedett, ha szépek az épületek és olcsók az éttermek, hanem akkor is, ha az utazáshoz szükséges információkat gyorsan tudja beszerezni a célállomáson. Programok, utazástervezés, látnivalók, biztonság? Lássuk hogyan válaszolnak a Commend Okos város megoldásai erre az összetett kérdésre.

Az id8 mindent tud, amit csak egy irányítópultnak tudnia kell

A Commend új irányítópult rendszere teljes mértékben a Symphony technológián alapul. Az id8 segítségével a lehetőségek eddig nem látott szintre emelkednek. Az irányítópult megelőzi korát, és a Commend "Evergreen Technology" filozófiájának köszönhetően még mindig kompatibilis az első generációs eszközökkel.

ÚJ tűzvédelmi szolgáltatás

A WHO szerint a tűzesetek 87%-ban megelőzhetőek, ha a megfelelő eszközt és módszert választjuk. A tavalyi év során (2022-ben) 45602, az elmúlt 10 évben átlagosan évente 33024 tűzesetet jegyeztek fel csak Magyarországon. (Adatok: KSH)

Hílevél feliratkozás

* kötelező mező
© 2023 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online