Blog

 Li-ion akkumulátorok tűzvédelme

Az energiaválság, a klímaváltozás elleni küzdelem, a megújuló energiaforrások terjedése következtében egyre nagyobb szerepet kap az energiatárolás. Jelenleg ez Li-ion akkumulátorokkal lehetséges. A technológia azonban rejt veszélyeket magában. Lássuk hogyan védekezhetünk egy akkumulátorok okozta tűzzel szemben.

Hogyan készüljünk fel az otthoni tűzesetekre?

Általában vállalkozásoknak szóló megoldásokról írunk, azonban a Nemzetközi Tűzmegelőzési Hét kapcsán, most egy olyan anyagot írtunk, melyet otthon hasznosíthat. Természetesen a megoldások irodai környezetben is tökéletesen használhatóak. Lássuk, hogyan készüljön fel egy tűz esetén a gyors menekülésre.

A Parksol nem ijed meg a kihívásoktól!

A Parksol TOF szenzorai úgy kerültek kifejlesztésre, hogy a parkoló mennyezete alá rögzítve végezzék feladatukat. Na, de mi a helyzet, ha a parkolónak nincs teteje, az ügyfél pedig ragaszkodik a TOF szenzorokhoz?

Mobotix megoldások benzinkutak számára

Egy benzinkút nem csak a kútfejből és a pénztárból áll. Modern biztonsági megoldásokra van szükség a hatékony üzemeltetéshez. A kifejezetten benzinkutak számára fejlesztett Mobotix megoldások között megtalálja az Ön számára megfelelőt, legyen szó egyetlen kis kútról, vagy egy egész kúthálózatról.

Látogatókezelés elegánsan

Amennyiben olyan épületet üzemeltet, ahova sok látogató, vendég érkezik, akkor az ő fogadásuk, irányításuk nem biztos, hogy zökkenőmentesen megy minden alkalommal.

Parksol kiegészítő parkolás menedzsment modulok a testreszabhatóság érdekében.

Az egyik fő oka annak, hogy a Parksol gyorsan növekszik és világszerte hosszú távú partneri kapcsolatokat alakít ki ügyfeleivel az, hogy termékei, azok minősége és az ügyfelek igényei kivételes figyelmet kapnak. A Parksol a piac egyik legkomplexebb megoldáscsomagját kínálja, így nem számít, milyen parkolásirányítási, menedzsment, parkolás-számlálási, szoftver vagy APP megoldásra van szüksége.

Sőt, ha nincs piackész vagy még nem is létezik megoldás az ön problémájára, a Parksol kifejleszti önnek a teljesen testre szabott konstrukciót.

1. oldal / 6

© 2022 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online