Blog

Társasházak garázsvédelme Siemens - DURGAS CO „plug and play” rendszereivel.

Napjainkban sorra „húzzák fel” a kisebb-nagyobb épületeket, társasházakat, amelyek környezetében nem kis problémát jelent a parkolás. Szerencsére, ma már nem épülhet fel úgy társasház, hogy ne alakítsanak ki hozzá megfelelő számú parkolóhelyet. Ha nincs elegendő hely, akkor sok esetben ez beállóhelyekkel rendelkező teremgarázs formájában épül meg. Ezen területek védelmére kínál a Siemens - DURAN költséghatékony és megbízható megoldást.

Siemens interfészek a Commend interkom rendszerekhez.

A Siemens, mint az energiahatékony, erőforrás-takarékos technológiák egyik legnagyobb szállítója úttörő szerepet játszik az infrastruktúra és az ipar megoldásaiban. Nézzük, hogyan segíti a cég Desigo CC megoldása a Commend Interkom rendszereinek működését.

Commend – Interkom megoldások nem csak irodaházaknak

A napokban mutattuk be azt, hogyan integráltuk a Commend megoldásait a Mol Campus projektünk keretében. Ezek a megoldások azonban nem csupán egy napi akár több ezer munkatársat és vendéget fogadó irodaháznál használhatóak, de olyan területen is, ahol naponta több százezer ember fordul meg. Új cikksorozatunkban megvizsgáljuk, mit nyújthat a Commend a reptéri kihívások esetén.

Hát persze, hogy Commend!

A Mol Campus Közép-Európa legmodernebb irodaháza. Vajon melyik márkára esett a tervezők választása, amikor világszínvonalú kommunikációs és biztonsági megoldást kerestek?

Elektromos autó töltés zökkenőmentesen

Hazánkban is megállíthatatlanul terjed az elektromos autózás. Ma már nagyon kevés olyan hely van a városban, ahol ne találnánk könnyedén elektromos töltőállomásokat. Ezek azonban túlterheltségből, vagy bonyolult kezelésükből adódóan néha bosszúságot okoznak a felhasználóknak. Éppen ezért nagy haszna van a gyorsan reagáló, mindig elérhető ügyfélszolgálatnak. Vajon a Commendnek ilyen helyzetekre is van megoldása?

A legjobb védekezés, ha hozzáértő csapatra bízzuk a feladatot

A világon minden 25. másodpercben történik egy betörés. Habár 2019 óta a betörések és lopások aránya csökkenő tendenciát mutat, még így is 1 év alatt közel 7 millió vagyon elleni bűncselekmény történt. Felmerül a kérdés, hogy mi lehet a leghatékonyabb védekezés ebben az esetben, és mekkora segítséget jelenthet, ha egy biztonságtechnikára specializálódott céget keresünk fel a feladattal.

Okos megoldások, de nem okos otthonoknak. 4. rész: Turizmus

A legtöbb modern nagyváros bevételeinek jó részét a turizmus adja. Az ide érkező látogató, pedig nem csupán akkor elégedett, ha szépek az épületek és olcsók az éttermek, hanem akkor is, ha az utazáshoz szükséges információkat gyorsan tudja beszerezni a célállomáson. Programok, utazástervezés, látnivalók, biztonság? Lássuk hogyan válaszolnak a Commend Okos város megoldásai erre az összetett kérdésre.

Hílevél feliratkozás

* kötelező mező
© 2024 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online