Blog

Az Advancis bemutatta a WinGuard legújabb kiadását és új termékét, az AIM-et

A Winguard a világ legelterjedtebb és legnépszerűbb grafikus felügyeleti szoftvere. Az SBT Protect mérnökei is olyan megoldásokat alkalmaznak és valósítanak meg ügyfeleink részére, amelyek már rendelkeznek létező integrációs felülettel a Winguardban. Legyen szó akár az általunk forgalmazott Siemens Sinteso vagy Cerberus Pro tűzjelzőkről, vagy Sipass és Siport beléptető vagy SPC behatolásjelző rendszerről, de akár a Bosch vagy AXIS kamerák Milestone VMS-sel futtatva, vagy Commend interkom rendszerelemek, mind-mind integrált megoldásként működhetnek együtt a Winguarddal. A szoftver azonban most szintet lépett.

Mesterséges Intelligencia és az épületvédelem

A Mesterséges Intelligencia (MI) lassan mindennapjaink része lesz. Ötletet ad, milyen blogbejegyzést készítsünk, ha kell, megír helyettünk egy könyvet, vagy válaszol a neki feltett bármilyen kérdésre. De vajon milyen MI megoldások érhetőek el az SBT Protect Kft-nél?

im3 a világ legkisebb IP interkom modulja

Az im3 interkom modul kisméretű, egyedi kialakítású, segítségével szinte bármilyen berendezést interkom-képes egységgé alakíthatunk. A kisméretű LSM hangszórómodullal és a cm1 kameramodullal együtt az im3 kompakt és helytakarékos módon különböző eszközökbe és berendezésekbe építhető. A készülék aktuális állapotának visszajelzésére a Commend egy 3 színű LED-et is biztosít, amely tökéletesen illeszkedik a hangszórómodulba.

Parkolójegy-mentes parkolás

A Designa Jegynélküli megoldásának köszönhetően az autós érintés nélkül, gyorsan juthat be a parkolóba, majd ugyanilyen könnyedén távozhat onnan. Lényege, hogy az első és/vagy a hátsó rendszámtáblák felismerésével és a sofőröknek, a rendszámuk általi beazonosításával működik a rendszer a beléptetéstől kezdve a fizetésen át a távozásig. Így elmondható, hogy a leglényegesebb eleme ennek a megoldásnak a rendszámfelismerő rendszer.

Axisszal a megújuló energiák védelmében

Az Elera Renováveis hatalmas napelemparkját optikai szálas földbe fektetett érzékelőkábellel és 16 Axis pásztázó, dönthető és zoomolható (PTZ), integrált precíziós georeferenciás vezérléssel rendelkező kamerákkal védi.

1. oldal / 7

© 2023 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online