Blog

Parksol kiegészítő parkolás menedzsment modulok a testreszabhatóság érdekében.

Az egyik fő oka annak, hogy a Parksol gyorsan növekszik és világszerte hosszú távú partneri kapcsolatokat alakít ki ügyfeleivel az, hogy termékei, azok minősége és az ügyfelek igényei kivételes figyelmet kapnak. A Parksol a piac egyik legkomplexebb megoldáscsomagját kínálja, így nem számít, milyen parkolásirányítási, menedzsment, parkolás-számlálási, szoftver vagy APP megoldásra van szüksége.

Sőt, ha nincs piackész vagy még nem is létezik megoldás az ön problémájára, a Parksol kifejleszti önnek a teljesen testre szabott konstrukciót.

Intercom megoldások liftekhez

Olyan épületet üzemeltet, melyben több lift is található? Akkor tudja, milyen kihívást jelent mindent nyomon követni és a műszaki rendszereket a legújabb szabványoknak megfelelően karbantartani. Tudja, hogy mit jelent az Ön felelősségi körébe tartozó összes felvonó zavartalan működésének biztosítása, és az, hogy kritikus helyzetekben a lehető leggyorsabban tudjon reagálni.

Parksol kültéri parkolási megoldások

Akár egyetem, bevásárlóközpont vagy repülőtér parkolóját üzemelteti, biztosak vagyunk benne, hogy az Ön célja is az, hogy az érkező autósok könnyen találjanak helyet a parkolójában. Ha a sofőrök idegesek és frusztráltak, mert nem találnak parkolóhelyet, az nem csak nekik, de az üzletnek is rosszat tesz. A Parksol kültéri parkolás menedzsment megoldása segít nyomon követni a parkolók elérhetőségét, hogy a sofőrök gyorsan és könnyen megtalálják a szabad helyeket.

Parksol járműszámlálási megoldások

Amennyiben olyan épületet üzemeltet, melyhez parkolóház is tartozik, akkor Ön pontosan tudja, milyen fontos az érkező és távozó járművek számlálása. Ma blog bejegyzésünkben a Parksol számlálási megoldásait mutatjuk be.

2016 óta a legmegbízhatóbbak között

A pénzügyi megbízhatóság, a stabil üzleti háttér talán sosem volt annyira fontos, mint az elmúlt években és napjainkban. Büszkék vagyunk rá, hogy immár hetedik éve kapjuk meg a pénzügyileg legstabilabb cégeknek járó tanúsítványt.

Minden tojás egyforma

Hogyan parkoltasson központjában egy internetes kereskedelemmel foglalkozó óriáscég, amelynek négyszáz(!) futárautója teljesen egyforma? Van lehetőség segíteni a sofőröket a gyors parkolásban, majd később autójuk megtalálásában? Hát persze, hogy ezekre a kérdésekre is a Parksol a válasz!

Egy újabb sikeres tűzjelző rendszer kiépítés

Ha léteznek kiemelten tűzveszélyes területek, akkor egy dohánygyár mindenképpen ezek között említendő. Szerencsére tudják ezt a Continental Dohányipari Zrt-nél is, így az új gyártócsarnok építésekor a világszínvonalú Siemens tűzjelző rendszert építhették be kollégáink.

1. oldal / 5

© 2022 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online