Blog

Commend – Interkom megoldások nem csak irodaházaknak

A napokban mutattuk be azt, hogyan integráltuk a Commend megoldásait a Mol Campus projektünk keretében. Ezek a megoldások azonban nem csupán egy napi akár több ezer munkatársat és vendéget fogadó irodaháznál használhatóak, de olyan területen is, ahol naponta több százezer ember fordul meg. Új cikksorozatunkban megvizsgáljuk, mit nyújthat a Commend a reptéri kihívások esetén.

A repülőtér zavartalan működéséhez elengedhetetlen a hatékonyság, a biztonság és a kommunikáció. Ezek nélkül a költségek, a késések vagy a téves biztonsági riasztások miatt magasba szökhetnek. Az utasoknak biztonságban kell érezniük magukat és tájékozottnak kell lenniük, a biztonsági személyzetnek pedig mindennapi rutinfeladatok mellett meg kell tudnia birkózni a rendkívüli helyzetekkel is. Hogyan segítik ezt a Commend megoldásai?

Hatékony hang- és videó kommunikáció a repülőtéren

A Commend a kijelzőin megjelenő információkkal és logikus jelzésekkel segíti a vészhelyzetek kezelését, az utaskommunikációt, az incidensek gyors lezárását. Előtérben a repülőtéri biztonság - az intelligens repülőtér a biztonságos repülőtér.

Ellenség a kapuknál!

Beléptető rendszerek a repülőtereken – a komplexum első védelmi vonala. Fokozott biztonság folyamatos ellenőrzéssel és gyors reagálással. Kritikus fontosságú a számtalan szigorított  repülőtéri helyiség/terület védelmében.

Irányítás mindenek felett!

A Commend Control Desk megoldásai folyamatos rendszerszintű áttekintést biztosítanak, hogy vészhelyzet esetén azonnali beavatkozást tegyenek lehetővé. Mit jelent ez pontosan? Olyan szintű Audio-Video-Adat integrációt, ahol a hívó terminál helyzete, beleértve az opcionális videó feedet is, megjelenik a képernyőn a gyors beazonosíthatóság érdekében.

Legyen könnyebb a reptéri szolgáltatóknak is!

A Commend biztosítja a repülőtéren a munkafolyamatok gyors és hatékony koordinációját. A Counter Intercom System világos és hatékony kommunikációt biztosít a reptéri személyzet minden tagja számára. Legyen szó utasfelvételi pultról, csomagkezelésről, vámügyintézésről.

Beszélünk Ön helyett!

Az ügyfélszolgálat és az hatékonyság találkozása automatizált híváskezeléssel: A Commend ehhez fejlesztette ki az Ivy-t, a világ úttörő megoldásának számító, beszélő, mesterséges intelligencia alapú Intercom hangasszisztenst, amely forradalmasítja az ügyfélélményt.

Gyors hozzáférés a kommunikációhoz utasoldalról is.

Vandálbiztos és DDA/ADA-kompatibilis kommunikációs állomások várótermekbe, beszállókapukhoz és liftekbe, akár falra szerelve, akár oszlopokba vagy check-in automatákba integrálva.

Vészhelyzet a felvonókban.

A Commend liftekhez kialakított megoldásai nem csupán a felvonókabinokban tartózkodó utasok és a felvonóaknákban és a gépteremben dolgozó technikusok biztonságát garantálják, de megfelelnek a szigorú EN 81 szabványnak is.

Jusson el az üzenet mindenkihez! 

A rendszer fontos részei az IP alapú hangszórók, amelyek a terminálokon, a transzferbuszokon és a parkolási létesítményekben történő kommunikáció hatékony megvalósítására szolgálnak, akár  ha az összes terminál lefedettségére, akár zónához kötött megoldásra van szükség, A Commend fejlett technológiai megoldásai biztosítják a zökkenőmentes hangelosztást és a bejelentések, valamint előre megadott üzenetek, háttérzene vagy élő bejelentések optimális kommunikációját.

Nem csak a levegőben, de négy keréken is.

A parkolóházakban található sorompókba, fizető terminálokba és jegykiadó automatákba egyszerűen integrált interkom modulok jobb kommunikációt és működési hatékonyságot biztosítanak az üzemeltető számára, racionalizálva a repülőtéri parkolási folyamatot.

Ezen anyagunkban felsoroltuk a megannyi perspektívát, melyben a Commend hatékony társ lehet egy reptér üzemeltetésekor. Sorozatunk további részeiben ezen nézőpontokat bontjuk ki és vizsgáljuk meg alaposabban. A következő bejegyzésben a reptér legfontosabb ’tartozéka’ az utas és az őket segítő Commend megoldások következnek.

Amennyiben addig is kérdései merülnek fel a Commend interkom rendszerekkel kapcsolatban, keresse munkatársainkat!

Hílevél feliratkozás

* kötelező mező
© 2024 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online