Blog

Hát persze, hogy Commend!

A Mol Campus Közép-Európa legmodernebb irodaháza. Vajon melyik márkára esett a tervezők választása, amikor világszínvonalú kommunikációs és biztonsági megoldást kerestek?

Az utóbbi évek egyik legizgalmasabb feladata volt számunkra, hogy egy olyan kiemelten fontos területen, mint a vészeseti kommunikáció és biztonság, bekapcsolódhattunk a Mol Campus interkom vészhívó rendszerének koncepcionális tervezési és végül a tényleges rendszer kivitelezési folyamataiba.

A megrendelő elvárása egy olyan átfogó kommunikációs rendszer volt, amely zökkenőmentesen integrálja és szolgálja ki a segélyhívások, bejelentések, napi operatív kommunikáció során felmerülő igényeket. Az ezen intercom rendszerhez kapcsolt termináloknak maradéktalanul illeszkednie kellett az épület egyedi architektúrájával. Igényként jelent meg az épület teljes területén üzemelő keresztplatformos URH rendszer kialakítása, valamint egy 2500 hangszóróból álló evakuációs hangrendszer megvalósítása. Mindemellett az épület mind a huszonhárom liftjében EN 81 tanúsítvánnyal rendelkező, kritikus helyzetekre tervezett lift segélyhívó rendszer került kiépítés. A Commend rendszer legnagyobb előnye, hogy az imént felsorolt rendszerekkel kialakított kapcsolaton túl mobil irányú GSM integrációt is megvalósítottunk.

A márka egységes rendszerszemléletű megközelítése, az egy központi platformba integrálható különböző biztonsági és intercom megoldások és funkciók az egész MOL Campus vészhelyzeti problémakezelését és kommunikációját egyszerűsítik és észszerűsítik. A Commend összes működési előnye és funkciója mellett igazodik a legmagasabb IT-biztonsági szabványokhoz és iparági biztonsági normákhoz, előírásokhoz.

Túlteljesített elvárások.

A Commend nem áll meg a testre szabott igények kielégítésénél. Széleskörű szolgáltatáspalettájának köszönhetően olyan többletfunkciókat nyújt, melyek épületüzemeltetési szempontból telitalálatnak számítanak. A lift segélyhívó rendszer különböző modulokat tartalmaz a felvonókabinokhoz, a gépházban lévő vezérlőállomásokhoz és a felvonó előterekbe a teljeskörű vészhelyezeti kommunikációhoz. A beléptető és riasztó rendszerek biztosítják az épületbe való korlátozott bejutást, az ehhez kapcsolt intercom hangszórók pedig adott terület megközelítése esetén egy önálló, előre beprogramozott szöveget tudnak lejátszani. A Commend rendszer ezen felül hatalmas segítség a komplexum biztonsági személyzete számára. A zökkenőmentes kommunikáció, az azonnali vészhelyzeti reagálás, a széleskörű megoldásoknak köszönhető központosított irányítás, a kommunikációs eszközök - GSM, URH rádió, Evakuációs hangrendszer - integráltsága, nem csupán a hatékonyságot, de a Campus területén tartózkodó kollégák és látogatók biztonságát és biztonságérzetét is növelik.

Ha fontos a zökkenőmentes integrált kommunikáció és ezáltal a munkafolyamatok hatékony kezelése, a Commend a legjobb választás. Az SBT Protect mérnökei előszeretettel terveznek ezzel a rendszerrel, hiszen a cég globális piacvezetőként, több mint 50 éves tapasztalattal rendelkezik az intercom rendszerek fejlesztésében.

Ezen megoldások az Ön irodaházan is hatékonyabbá tudják tenni a kommunikációt.

Hogyan álljon neki? Kérdezze munkatársainkat!

 

Hílevél feliratkozás

* kötelező mező
© 2024 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online