Blog

Commend od1

Ismerje meg az od1-et, a világ első intelligens hangerősítő technológiát használó intercomját, egyben a Commend Concerto család új tagját. Cikkünkből megtudhatja, hogy az od1 segítségével hogyan használhatja ki a Symphony erejét a megbízható, biztonságos épületkommunikációhoz.

Az od1 a Commend Concerto család legújabb tagja kompakt méretben, de nagy funkcionalitással. Az újdonság egyaránt alkalmas klasszikus beléptetési alkalmazásokhoz, valamint információs és segélyhívó állomásként történő használatra.

A stílusos burkolat belsejében ugyanazokat a Commend sorozattól megszokott magas minőségű intercom funkciókat találjuk, melyek a nagyobb testvérekre, az od5-re és az od10-re jellemzőek. A külső üveg- vagy nemesacél-bevonattal ideális olyan alkalmazásokhoz, ahol nincs szükség érintőképernyős interakcióra.

Egyetlen gombjával és beépített kamerájával az od1 tiszta és egyszerű kommunikációt biztosít - beleértve a Commend teljes körű, hatékony funkcióinak elérését.

KIEMELT FUNKCIÓK

  • Biztonságra tervezve: a fejlesztés kezdetétől az adatvédelem és a kiberbiztonság szem előtt tartásával készült.
  • Akadálymentesség: könnyen kezelhető nyomógombbal és hallókészülék-támogatással
  • Tartós: mechanikailag robusztus kialakítás a kiváló minőségű anyagoknak köszönhetően (nemesacél, alumínium, edzett üveg).
  • Teljes beszédérthetőség: akár 97 dB hangnyomással és 20 kHz-es jelátviteli sávszélesség, az új Smart-Audio technológián alapuló erősítő technológiával
  • Szem előtt a biztonság: a beépített nagy látószögű kamerával

Az od1 különböző megoldásokban szolgálhatja ki az Ön kommunikációs és vezérlési igényeit - a választás az Öné:

- A Symphony Mesh környezet szerves részeként,

- egy Symphony On-prem (szerver alapú) megoldásba integrálva,

- egy Symphony Cloud megoldáson belül vagy

- zökkenőmentes együttműködésben más gyártók rendszereivel. 

Az od1 jól illeszkedik a Concerto sorozat alsó kategóriájába. A nagyméretű, megvilágított gomb segítségével azonnal hozzáférhet a nagy teljesítményű Commend kommunikációs és vezérlési funkciók bármelyikéhez. Ez teszi az od1-et ideális alkalmazássá a segélyhívástól az információs pontokig.

Hílevél feliratkozás

* kötelező mező
© 2024 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online