Modernizáció

A Sinteso™ Move koncepció lehetőséget biztosít az Ön régi, elavult, nem bővíthető vagy alkatrész utánpótlással nem rendelkező Siemens tűzjelző rendszerének egyszerű és csekély beruházást igénylő bővítésére, fejlesztésére új Sinteso™ érzékelőkkel vagy új Sinteso™ központtal.

A fejlesztés által megbízhatóbbá tehető a meglévő rendszer működése és fenntarthatósága, továbbá elérhetők a korszerű Sinteso™ rendszer nyújtotta előnyös funkciók is.

Image

A modernizálás nem a teljes rendszer egy lépésben történő cseréjét jelenti. A megrendelő, beruházó vagy üzemeltető a saját anyagi lehetőségeit alapul véve képes fokozatosan fejleszteni a rendszert, folyamatos működés mellett. Ezt megteheti akár egyetlen érzékelő cseréjével vagy akár a komplett tűzjelző központ cseréjével is. A Siemens külön termékcsaládot fejlesztett erre a célra, amely rugalmas műszaki lehetőségeket biztosít a régebbi rendszerek modernizálására.

Érdemes figyelembe vennie, hogy egy régi rendszer modernizálása csökkenti az eseti karbantartásra és hibajavításokra fordított költségeit is.

Konkrét igény esetén keressen bennünket, hogy rövid konzultáció után testreszabott javaslattal tudjunk szolgálni.Kollektív vagy MS9i címzett tűzjelző rendszer esetén lehetőség van a régi központ lecserélésére. Erre a célra az úgynevezett migrációs központok alkalmasak úgy, mint az FC2030 vagy az FC2060 típusú Sinteso tűzjelző központok. A központok bővíthetők kollektív vagy címzett MS9i hurokkártyákkal, így a meglévő érzékelők egyszerűen illeszthetők a központra. Továbbá bővíthető a rendszer új címzett FDnet-es hurkok kialakításával is.
© 2021 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online