Blog

Változatlanul népszerűek a Parksol parkolási rendszerek

Az ideális parkoló rendszer nem csupán az érkező vendég számára teszi könnyebbé a parkolást, hanem üzemeltetői oldalról hatékony ellenőrzést tesz lehetővé, statisztikákkal segíti felhasználóját, valamint előremutató megoldásainak köszönhetően költséget takarít meg. A Parksol parkoló rendszer ezeken túl számos modern funkcióval rendelkezik. Nem véletlen, hogy Dubai legújabb bevásárlóközpontjában is a Parksol parkoló rendszer segíti az érkezőket, valamint könnyíti meg az üzemeltetők munkáját is.

A dubai Silicon Central az Egyesült Arab Emirátusok legújabb bevásárlóközpontja. 81 500 négyzetméteren éttermek, üzletek, mozi, kávézók és egy családi szórakoztató központ várja a látogatókat. A kivitelezés során a közel-keleten megszokott magas minőségi elvárásokból a parkolást felügyelő rendszerek esetén sem engedtek. Így nyerte el a Parksol a megvalósítás lehetőségét. A 3500 férőhelyes parkoló a legmodernebb videó analitikán alapuló Parksol parkoló rendszert használja. Ez a Parksol legnagyobb 2020-ban átadott projektje.

A 2020-as év azonban nem csupán Dubairól szólt. A Parksol, - akinek magyarországi képviselője az SBT Protect Kft - 40 parkoló rendszert telepített a világ számos pontján. Bevásárlóközpontok mellett immár minisztériumok, múzeumok, kikötők üzemeltetői is a Parksol megoldásait választják.

A márka partnerei révén immár Ausztráliában, Németországban, Egyiptomban, Romániában, Ománban és Norvégiában is jelen van. A terjeszkedés mellett a cég  a fejlesztésre is nagy hangsúlyt fektet. Bevezetésre került az új, kamera alapú parkolás felügyeleti rendszer , melynek beltéri és kültéri parkolókra optimalizált változata is elérhető.

A Parksol 2021-ben hasonló lendülettel kezd neki a parkoló rendszer fejlesztéseknek és a projektek megvalósításának. Mindemellett készült egy rövid videó 2020-as évről,melyet most büszkén osztunk meg Önnel.

 

 

© 2021 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online