Blog

ÚJ tűzvédelmi szolgáltatás

A WHO szerint a tűzesetek 87%-ban megelőzhetőek, ha a megfelelő eszközt és módszert választjuk. A tavalyi év során (2022-ben) 45602, az elmúlt 10 évben átlagosan évente 33024 tűzesetet jegyeztek fel csak Magyarországon. (Adatok: KSH)

Cégünk 10 éves történetében a főszereplő a tűzjelzés, de az ügyfeleinktől új felmerülő igények életre hívták a TŰZVÉDELMI SZOLGÁLTATÁS tevékenységet.

„Az Országos Tűzvédelmi Szabályzatról szóló 54/2014. (XII. 5.) BM rendelet értelmében az üzemeltető köteles az érintett műszaki megoldás üzemeltetői ellenőrzéséről, időszakos felülvizsgálatáról, karbantartásáról…valamint a javításról szükség szerint gondoskodni.”

Fontos szem előtt tartani, hogy: „Megfelelő minősítés csak akkor állítható ki a tűzvédelmi műszaki megoldásról (eszközről/rendszerről), ha annak minden eleme működőképes. Ha bármely eleme a működőképességet károsan befolyásoló módon hibás, az kizáró ok.” (TvMI 12.5:2022.06.13. 4.5.2.)

Tűzvédelmi szolgáltatásunk keretében teljes körű átvilágítást végzünk az Ön Cégénél és az alábbi tűzvédelmi műszaki megoldások vonatkozásában megbizonyosodunk arról, hogy a tűzvédelmet érintő használati jogszabályi előírások és követelmények teljesülnek-e és rendelkezésre állnak-e a megfelelő dokumentumok a jogszabály által megkövetelt formában. 

Szolgáltatásunk keretében igény- és létesítményfelmérés után a helyszíni bejárás során jegyzőkönyvben rögzítjük a tapasztalt tűzvédelmi iratok és tűzvédelmi műszaki megoldások meglétét. Tapasztalatainkról széleskörű dokumentumot nyújtunk át, amely tartalmazni fogja a feltárt hiányosságokat. 

Segítségünkkel Ön felkészülhet egy jövőbeni váratlan vagy éppen tervezett ellenőrzésre, hogy ne érjék előre nem látható meglepetések és elkerülje az esetleges bírságokat. A legfontosabb cél, hogy magas szinten tartsa a létesítménye biztonságát, hogy bérlői, látogatói, vásárlói folyamatosan biztonságban legyenek. A biztonságtechnika és tűzvédelem területén szerzett több éves tapasztalatunknak és kiterjedt kapcsolatrendszerünknek köszönhetően, igény esetén javaslattal is tudunk élni a hiányosságok pótlásával kapcsolatosan.

Hílevél feliratkozás

* kötelező mező
© 2023 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online