Blog

Új funkciók a Commend Symphony alkalmazásban

A Commend piacvezető a professzionális interkom rendszerek piacán. A rendszerhez fejlesztett alkalmazáscsomag, a Symphony folyamatosan bővülő újdonságaival egyre kényelmesebb használatot biztosít. Mostani cikkünkben a beléptetéssel kapcsolatos legújabb funkciókat mutatjuk be.

Mobil applikáció újdonságok

Az új, telefon segítségével történő beléptetés kényelmi funkcióban minden Commend tulajdonos örömét leli majd.

 

Kétajtós kezelés: Látogató naplózás:
Az élő videó segítségével ellenőrizheti az érkezőtés egyetlen gombnyomással nyithatja a kertkaput és a bejárati ajtót. Lemaradt egy hívásról? Semmi gond. Ezzel a hasznos funkcióval később is láthatja, hogy ki állt az ajtó előtt. Egyetlen vendéget sem szalaszt el.

 

’Ne zavarjanak’ funkció:

Kameraváltási lehetőség:

Szükség esetén beállítható egy bizonyos időszak, amikor nem szeretné, hogy zavarják a Commend rendszertől érkező értesítések telefonján. Állítsa be, meddig tartson a ’Ne zavarjanak’ időszak és az idő lejárta után minden visszatér a normál állapotba.

A Symphony mostantól több kamerát is kezel. A bejáratra néző második kamera használatával növelheti a biztonságot és a rálátást. Kiemelten védett objektumok esetében a kétkamerás megoldás segít jobban felmérni a helyzetet, vagy azonosítani az érkezőt.

 

Symphony web kliens

A beléptető rendszerhez készült kliensünk ma már minden platformon elérhető. Asztali gépek, laptopok, mobiltelefonok. Windows, Mac, Android.

A web kliens új funkciói:

 

Telefonkönyv használat. Sosem volt ilyen könnyű!

Használja a világ legegyszerűbb és legrugalmasabb hívóállomását külön szoftver telepítése nélkül böngészőn keresztül! Könnyedén fogadhat és kezdeményezhet hívásokat bárhol és bármikor.

A bejelentkezés után a felhasználó a telefonkönyv áttekinthető felhasználói felületén látja a névjegyeit, kedvenc nézeteket hoz létre a leggyakoribb kapcsolatok gyors eléréséhez, és áttekintést kap a legfrissebb híváslistával.

 

Rugalmas videóhívások

Az audio- vagy videohívások fogadása közben is tudja kezelni a beléptető rendszert, ajtókat kapukat, sorompókat nyitni. A rendszer további újdonsága, hogy a hívás során további kamerák képei is megjeleníthetők a web kliensben.

 

A Commend Symphony új funkcióit a biztonság, kényelem és felhasználói élmény fokozásának figyelembe vételével fejlesztettük Önöknek. 

A Commend beléptető rendszer felhasználójaként Ön biztos lehet a magas minőségben és a folyamatos fejlesztéseknek köszönhető előnyökben.

Rendszerünk épületüzemeltetők és magánfelhasználók számára is elérhető.

Amennyiben kérdése merült fel, vagy ajánlatot kérne, keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

Kreutzer András 

üzletfejlesztési menedzser 

Mobil: +36-30/233-1030 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2021 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online