Blog

Szintet lépett a biometrikus beléptetés

Megérkezett a HID Signo Biometric Reader 25B - a HID Signo™ olvasócsalád legújabb tagja, a hitelesítési lehetőségek páratlanul gazdag választékát kínálva. Az ügyfelek mostantól ujjlenyomat, érintésmentes intelligens kártya vagy mobileszköz segítségével igazolhatják személyazonosságukat.

A HID® Signo™ 25B biometrikus olvasó a HID Global növekvő Signo platformjának ujjlenyomat-hitelesítését vezeti be. A HID Signo olvasók a biztonságos elektronikus hozzáférés-ellenőrzés valóban dinamikus lehetőségét kínálják. Tervezésükkor a sokoldalúság és a teljesítmény volt a fő szempont, de nagy hangsúlyt kapott, hogy kompatibilisek legyenek a jövőben megjelenő megoldásokkal.

Akár a biztonság növelés érdekében bevezetett kétfaktoros hitelesítés, akár a kártyamentes azonosítás a cél, a HID Signo Biometric Reader 25B a biometrikus működési módok széles skáláját támogatja, beleértve az ujjlenyomat sablon tárolását a kártyán vagy az eszközön. Az olvasó emellett számos különböző hitelesítési technológia támogatására képes, különböző formátumokhoz, többek között kártyákhoz, karkötőkhöz és mobileszközökhöz.

Főbb jellemzők

Rendkívül sokoldalú – Könnyedén illeszthető a többféle hitelesítési mód, köztük a biometrikus ujjlenyomat és az érintésmentes fizikai és mobil hitelesítő adatok egyetlen olvasóplatformon történő alkalmazásához.

Páratlan teljesítmény – A szabadalmaztatott több spektrumú képalkotó érzékelővel, amely a bőr alatti rétegből olvassa le a bőrfelületet a nagyobb pontosság érdekében, a biometrikus ujjlenyomat-azonosítás legmagasabb szintű megbízhatósága áll a felhasználó rendelkezésére.

A jövőhöz csatlakoztatva – Könnyű konfigurálás és kezelés a telepítési helyszínen a HID Biometric Managerrel, beleértve a szoftverfrissítések hálózaton keresztüli támogatását is.

A HID Biometric Manager minden kiegészítővel együtt ingyenesen letölthető. Ez a helyhez kötött, szerver alapú szoftver használható az olvasó konfigurálására és kezelésére, beleértve a firmware frissítéseket a hálózaton keresztül és a MOB vagy Elite kulcsok betöltését a helyszínen. Ezen túlmenően a szoftver lehetővé teszi a felhasználó ujjlenyomatos hitelesítő adatainak beiratkozását a különböző biometrikus hitelesítési módok - 1:1 ellenőrzés és 1:N azonosítás - használatához.

A HID Signo Biometric Reader 25B bevezetésével egy időben egy alkalmazásprogramozási interfész (API) is elérhetővé válik, amely biztosítja az esetleges egyedi beléptető szoftvermegoldásokkal való integrációt. Így lehetséges a biometrikus sablonok egyetlen ponton keresztül történő rögzítését a beléptető rendszeren keresztül, és a biometrikus sablonok egyidejűleg történő továbbítását az összes csatlakoztatott eszközre.

Technikai paraméterek

Képalkotó technológia:
Szabadalmaztatott multispektrális érzékelő

Hitelesítési technológia

Seos™
iCLASS SE
iCLASS Legacy
MIFARE® Classic, MIFARE Plus
MIFARE DESFire®
HID Mobile Access (Bluetooth/NFC)

Biometrikus funkciók (hitelesítési módok)

1:1 egyezéses ellenőrzés
1:N kereső azonosítás

Kommunikáció

TCP/IP (állomás)
OSDP (v 2.1.7), Wiegand-Out (vezérlő)

Kommunikáció (vezérlő)

TCP/IP (állomás)
OSDP (v2.1.7) - 1 további olvasó (OSDP-SC támogatott)
OSDP-SC támogatott

Méretek

5 cm x 20,4 cm x 5,5 cm

Bemeneti feszültség
12 VDC

Környezeti besorolás
IP67, IK09

Üzemi hőmérséklet
-20°C és 66°C között

Garancia
18 hónapos garancia az anyag- és kivitelezési hibák ellen.

© 2021 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online