Blog

Parksol kültéri parkolási megoldások

Akár egyetem, bevásárlóközpont vagy repülőtér parkolóját üzemelteti, biztosak vagyunk benne, hogy az Ön célja is az, hogy az érkező autósok könnyen találjanak helyet a parkolójában. Ha a sofőrök idegesek és frusztráltak, mert nem találnak parkolóhelyet, az nem csak nekik, de az üzletnek is rosszat tesz. A Parksol kültéri parkolás menedzsment megoldása segít nyomon követni a parkolók elérhetőségét, hogy a sofőrök gyorsan és könnyen megtalálják a szabad helyeket.

Egy innovatív és teljes lefedettséget biztosító, kameraalapú parkolás irányító rendszer megoldást jelent a modern kültéri parkolók számára.

Miért van erre szükségem?

- A Parksol által kifejlesztett MI deep learning algoritmus segítségével ez a rendszer a CCTV kamerákból származó adatfolyamokat használja, és érzékeli a parkolóban lévő autókat. Könnyen és gyorsan továbbítja az információkat a Parksol rendszerhez és a LED kijelzőkhöz, amelyek valós időben tájékoztatják az érkező ügyfeleket.

- Egy kamera a parkolási elrendezéstől függően akár 50 fix kültéri parkolóhelyet is lefedhet.

- A szoftver a már korábban telepített kamerákkal is használható.

- A megfelelő kameraválasztásnak köszönhetően a láthatóság sötétben, napsütésben, ködben, hóesésben, esőben és egyéb időjárási körülmények között is kiváló.

- A felügyeleti szoftver a parkoló leghatékonyabb használatát és kezelését is biztosítja, miközben összegyűjti a legszükségesebb adatokat: forgalom, parkolási idő, foglaltság stb.

Hogyan működik?

A működési elve nagyon egyszerű. A parkoló meglévő rendszerébe és a jelenlegi kamerarendszerén keresztül (ha már rendelkezik ilyennel) integrált MI mélytanulási algoritmus, és a szoftverünk elkezdi gyűjteni, továbbítani és tárolni az összes szükséges információt a parkolójáról valós időben, ami növeli a parkoló hatékonyságát, jelentősen javítja annak kezelését, időt takarít meg és javítja az üzemeltetési eredményeket.

Mi ez pontosan?

Ez alapvetően egy integrált rendszer MI mélytanulási algoritmussal, amely a CCTV kamerákból származó adatfolyamokat használja, és észleli a parkolókban lévő autókat. A beltéri kamerákkal ellentétben, amelyek hat parkolóhelyet fednek le, a kültéri kamerák sokkal nagyobb kapacitással rendelkeznek, akár 50 rögzített kültéri parkolóhelyet is képesek megfigyelni és továbbítani a szükséges adatokat, például a parkolási időt, a használatot, a rendszámadatokat és sok más fontos adatpontot a szintén integrált felügyeleti szoftverhez.

A rendszer előnyei:

 A Parksol által kifejlesztett MI mélytanulási algoritmus a CCTV kamerákból származó adatfolyamokat használja, és észleli a parkolóban lévő autókat.

Egy kamera a parkoló elrendezésétől függően akár 50 fix szabadtéri parkolóhelyet is lefed.

Költséghatékony rendszer, mivel a már meglévő CCTV kamerák felhasználhatók, és nem kell újakat integrálni vagy vásárolni.

A felügyeleti szoftver a parkoló leghatékonyabb használatát és kezelését is biztosítja, miközben összegyűjti a legszükségesebb adatokat: forgalom, parkolási idő, foglaltság stb.

Foglaltság térkép integráció, amely lehetővé teszi annak megtekintését, hogy mely konkrét parkolóhelyek foglaltak, és melyek üresek az újonnan érkező ügyfelek számára.

Megoldás arra, hogy a sofőröket hatékonyan, a lehető leggyorsabban irányítsa egy szabad parkolóhelyre.

Rendszámfelismerés, amely lehetővé teszi a szükséges adatok gyűjtését bizonyos járművezetőkről, akik VIP-ek vagy úgynevezett feketelistás parkolók, vagy egyszerűen csak ellenőrzés céljából.

Gyorsan javuló látogatói elégedettség a hatékony és időtakarékos parkolási segítségnek köszönhetően.

Ha nem biztos benne, hogy melyik parkolás irányítási megoldás a legmegfelelőbb az Ön egyedi esetére, kérjük, vegye fel a kapcsolatot a Parksol szakértőnkkel, hogy közösen megtaláljuk a lehető legjobb parkolási megoldást vállalkozása és ügyfelei számára.

Kreutzer András

üzletfejlesztési menedzser

+36 30 233 10 30

Hílevél feliratkozás

* kötelező mező
© 2024 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online