Blog

Parksol kiegészítő parkolás menedzsment modulok a testreszabhatóság érdekében.

Az egyik fő oka annak, hogy a Parksol gyorsan növekszik és világszerte hosszú távú partneri kapcsolatokat alakít ki ügyfeleivel az, hogy termékei, azok minősége és az ügyfelek igényei kivételes figyelmet kapnak. A Parksol a piac egyik legkomplexebb megoldáscsomagját kínálja, így nem számít, milyen parkolásirányítási, menedzsment, parkolás-számlálási, szoftver vagy APP megoldásra van szüksége.

Sőt, ha nincs piackész vagy még nem is létezik megoldás az ön problémájára, a Parksol kifejleszti önnek a teljesen testre szabott konstrukciót.

Íme néhány a Parksol által kínált parkolás menedzsment kiegészítő, amelyek már elérhetőek és bizonyítottan hatékonyak a legtöbb olyan vállalkozás számára, ahol parkolásra van szükség.

Find Your Car terminál - egy padlóra állítható információs kioszk, amelyet arra terveztek, hogy segítsen az embereknek megtalálni az autójukat egy parkolóban.
A terminál gyors és intuitív felhasználói kezelést biztosít az ügyfelek számára, akiknek elég csak beírniuk az autójuk rendszámát, és az eredmény azonnal megjelenik a térképen azzal a hellyel, ahol az autójukat a parkolóban hagyták.

A terminál modern érintőképernyős monitorral van felszerelve, amely az idősebb és a fiatalabb generációk számára is egyszerűen használható. (Igény esetén ipari rozsdamentes acélból készült fém billentyűzet trackballal is rendelkezésre áll).

A "Find Your Car" terminál 2 különböző változatban szállítható: Beltéri vagy kültéri használatra. (Más szóval, bármilyen típusú parkolóhelyhez illeszkedik, függetlenül attól, hogy milyen körülmények között kell üzemelnie).A Parksol felügyeleti szoftver - a teljes megoldás a parkolás ellenőrzésére és a forgalmi dugók csökkentésére.
A szoftver biztosítja a parkoló leghatékonyabb használatát és kezelését. Lehetővé teszi a parkolási terhelés ellenőrzését és a forgalmi dugók csökkentését. A szoftver azonnal továbbítja a rendelkezésre álló parkolóhelyekre vonatkozó információkat a LED kijelzőkre.

A felügyeleti szoftver teljes mértékben ellenőrzi az összes rendelkezésre álló parkolóhelyet, és képes a legfejlettebb elemzések közül néhányat elvégezni az ügyfelekről, beleértve az ismételt ügyféladatgyűjtést, a parkolóban töltött időt, a tilosban parkoló autókat, stb. A rendszer emellett rendkívül biztonságos.

Szcenárió modul - egy teljes rendszer, amely logikán és egyszerű programozáson alapuló egyedi megoldásokat hoz létre. Nem számít, milyen parkolási vagy kezelési forgatókönyvvel szeretne foglalkozni.

Erőteljes "Schedule", "If", "And", "Or" logikát használ, amellyel makroszituációkat hozhat létre, amikor a rendszernek programozott műveleteket kell végrehajtania. A műveletek indulhatnak egyszerű relé kimenetből, e-mail üzenetből, vagy akár konkrét TCP telnet parancsból is.

A rendszer különösen értékes, ha szeretné nyomon követni a sokáig parkoló autókat, megtalálni az úgynevezett nem-kívánt parkolókat, vagy nyomon követni a százalékos foglaltságot.
A fő műveletei közé tartozik a parkoló kapuk zárása-nyitása, a parkolóvilágítás vezérlése, az audiorendszer aktiválása, az e-mail tájékoztatás, az online üzenet, és minden más parkolással kapcsolatos funkció, amit csak el tud képzelni.

Az API (REST) egy további Parksol szoftver modul, amelynek fő célja, hogy az összes különböző rendszert és 3rd party integrációt egybe kapcsolja, és elkerülje a különböző rendszerek okozta zűrzavart.

Az API integrálható olyan rendszerekkel, mint a BMS (Building Management System); PMS (Parking Management (fizetési) rendszerek); parkolóhely-foglalási rendszerek; biztonsági és CCTV rendszerek; mobilalkalmazások; CRM-ek; szállodai menedzsment rendszerek és sok más.

Technikailag az API (Application Programming Interface) a Web Services - REST (Representational state transfer) protokollon alapul. A Rest interfész használatával GET vagy PUT információkat kaphat a Parksol parkolási rendszer szoftveréhez. A főbb rendelkezésre álló csereinformációk a következők: foglaltsági adatok az egyes parkolóhelyekről vagy parkolóhely-csoportokról, parkolóhelyek vagy csoportok foglalása/zárása/nyitása, parkolóhely-csoportok létrehozása/szerkesztése, kijelzési értékek és állapotok olvasása és még sok más.

Amennyiben ezen parkolási megoldások felkeltették figyelmét és kérdései merültek fel a Parksol rendszerrel kapcsolatban, keresse munkatársunkat.
Kreutzer András
üzletfejlesztési menedzser
+36 30 233 10 30

Hílevél feliratkozás

* kötelező mező
© 2024 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online