Blog

Kényeztesse ügyfeleit!

Legyen jó vendéglátó már az ügyfelek parkolóba érkezésekor, hiszen jól esik a figyelem már a legelső pillanatban is. Meggyőző tud lenni, ha egy professzionális megoldás segítségével a számára foglalt parkolóhelyre navigálhatjuk partnereinket. Na de létezik ilyen megoldás? A Parksol kínálatában természetesen igen!

A Parksol parkolásirányításának egy olyan egyedi, újfajta megoldáscsomagja ez, amellyel kimutathatja ügyfeleinek, hogy fontosak és mindig szívesen látott vendégek. Már a parkolóba érkezés pillanatában az ügyfél gyorsan és egyértelműen láthatja az irányjelző LED kijelzőkön, hogy melyik irányba találja meg a számára lefoglalt parkolóhelyét.

Hogyan működik?

A lehető legegyszerűbben: az ügyfél számára, leadott rendszáma alapján a rendszerben előre lefoglalnak egy parkolóhelyet. Amikor a sofőr megérkezik a parkolóba, a rendszámát a Parksol parkolás menedzsment rendszer felismeri. Az irányítókijelzőkön megjelenik az autó rendszáma és a lefoglalt parkolóhelyhez vezető útirány. A sofőrnek nem kell keresgélnie a parkolóban vagy további alkalmazásokat használnia, minden információ élőben jelenik meg a LED kijelzőkön. Amikor az ügyfél megérkezik a kijelölt parkolóhelyre, a parkolóhely előtti LED-kijelzőn látja a rendszámát. Ennyi - a parkolóhely garantált.

Ez a megoldás alkalmas a logisztikai központok áruszállításának irányítására is. A navigációs képernyőkön megjelenő egyértelmű információk felgyorsíthatják a ki- és berakodási időt, és segítik a járművezetőket az ismeretlen és zsúfolt parkolóhelyeken való eligazodásban.

Előnyök:

Elérhető Parksol ultrahangos érzékelő vagy kamera alapú rendszerbővítésként.

Integrációs lehetőség külső gyártótól származó rendszerekkel.

Az ügyfelek idejének megtakarítása és jobb ügyfélélmény.

Felhasználási területei:

Leginkább hasznos a repülőterek, irodaházak parkolóterületein, vagy nagy kiterjedésű, többszintes mélygarázsok esetén. 

Felkeltette figyelmét ez a parkolási megoldás?

Keresse munkatársunkat bővebb információért.

Hílevél feliratkozás

* kötelező mező
© 2024 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online