Blog

im3 a világ legkisebb IP interkom modulja

Az im3 interkom modul kisméretű, egyedi kialakítású, segítségével szinte bármilyen berendezést interkom-képes egységgé alakíthatunk. A kisméretű LSM hangszórómodullal és a cm1 kameramodullal együtt az im3 kompakt és helytakarékos módon különböző eszközökbe és berendezésekbe építhető. A készülék aktuális állapotának visszajelzésére a Commend egy 3 színű LED-et is biztosít, amely tökéletesen illeszkedik a hangszórómodulba.

Az interkom modul, amely (majdnem) bárhová elfér.

Ez az interkom modul elég kicsi ahhoz, hogy elférjen egy tenyérben, mégis elég erős ahhoz, hogy bárhol kristálytiszta hang- és képminőségű kommunikációs elérhetőséget biztosítson. Kényelmes méretével és alacsony árával a világ legkisebb IP interkom modulja biztosan forradalmasítja a kommunikációt.

Az eszköz mindössze 24 x 54 x 84,5 mm, így könnyen telepíthető bármilyen berendezésbe. Tervezése során ügyeltek arra, hogy kiváló minőségű audió- és videókommunikációt biztosítson beltéri és kültéri környezetben egyaránt. A maximális kényelem érdekében tökéletesen illeszkedő hangszórómodullal is felszerelhető. Az im3 elképesztően sokféle csatlakozási lehetőséggel rendelkezik a különböző audió/videó és vezérlőberendezések összekapcsolásához.

Az im3 előnyei:

Kristálytiszta hangzás akár 20 kHz-es beszédsáv átvitellel és akár 6,1 W-os teljesítménnyel a legújabb Smart Audio Amplifier technológiának köszönhetően.

A speciális hangzásjavító funkciók (intelligens hangerőszabályozás, háttérzajok elnyomása) minden helyzetben kiemelkedő beszédérthetőséget biztosítanak.

Hívásindítás utáni érintésmentes kommunikáció is megoldott, az OpenDuplex® segítségével.

Egyszerű telepítés a kompakt kialakításnak és a problémamentesen csatlakoztatható hangszórómodulnak köszönhetően.

Egyszerű és gyors kábelcsatlakozás.

Bővítési lehetőség kiegészítő eszközökkel USB-csatlakozón keresztül.

2 bemenet és 1 relékimenet

Extra nagy hangerő és kiemelkedő beszédérthetőség, kifejezetten az im3-hoz tervezett hangszórómodulnak köszönhetően.

Más gyártótól származó hangszóró csatlakoztatásának lehetőségével.

Minden csatlakozási pont egy oldalon a könnyű elérhetőség érdekében.

Választható kiegészítők a modulhoz:

Kameramodul (cm1)

Hangszórómodul (LSM)

Hangszóró (LS8, LS15, AL 10-16)

Mikrofon (MIC 480)

USB bemeneti/kimeneti modul (EB1E1A)

Bővítő modul (EB3E2A)

PoE-injektor a helyi tápellátáshoz (PA 25W POE-DC)

IP biztonságos csatlakozó, biztonsági kapcsoló doboz

Felsősínes rögzítő (ET 901-HSH35)

Indukciós hurok készlet (AFIL-USB)

Állapotjelző LED (LED3)

im3+LSM+CM1: A kommunikáció csúcsa

A bekezdés címe nem egy bonyolult fizikai képletet takar, hanem a Commend három moduljának megnevezéseit, amelyek segítségével a legmagasabb minőségű mégis legkisebb méretű interkom megoldást kapjuk.

LSM: Az LSM a Commend egyedi hangszórómodulja, amely tökéletesen illeszkedik az im3-hoz. Helytakarékosan egymásra helyezhető az im3 modullal, és együtt szerelhető fel az előlapra. Elkülönített telepítés is lehetséges.

LSMLSM

CM1: A cm1 a panelekbe szerelhető kameramodul, amely teljes mértékben kihasználja az im3 képességeit. Tökéletes segélykérő- és információs terminálokhoz, valamint épületek belépési pontjaihoz. A cm1 teljes SIP Audio/Video képességekkel és biztonságos adattitkosítással rendelkezik, hogy a rugalmasságot a maximumra emelje.

CM1

Tehát: im3+LSM+CM1: A kommunikáció csúcsa

Amennyiben Önt is érdekli a Commend ilyen és ehhez hasonló modern, helytakarékos és kedvező árú interkom megoldásai, keresse munkatársunkat.

Kreutzer András
üzletfejlesztési menedzser
+36 30 233 10 30

Hílevél feliratkozás

* kötelező mező
© 2024 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online