Blog

Időtakarékos és stresszmentes parkolás a kórházban

Sajnos, sokan járnak mostanában kórházban. Az ilyen tevékenység az esetek nagy részében fokozott idegállapotban (gyakorlatilag stresszhelyzetben) történik. Lehet, hogy valakit a sürgősségire viszünk, vagy a Covidhoz kapcsolódó probléma kezelésére tartunk, esetleg a szülni készülő feleséggel rohanunk. Ilyenkor kifejezetten fontos, hogy a parkolás gond nélkül, gyorsan történjen. A Parksol parkoló rendszer ebben tud segíteni. Jó példa erre a Litvánia legnagyobb egészségügyi központjában megvalósított Parksol megoldás.

A SANTAROS KLINIKÁRÓL

A Santaros Clinics Litvánia egyik legnagyobb egészségügyi központja, mely több mint 5000 alkalmazottat foglalkoztat. Nem csupán az ő járműveik elhelyezése, de a kórházat évente felkereső 1,1 millió beteg gyors, problémamentes parkolását is meg kellett oldani.

NA DE MIÉRT VOLT ERRE SZÜKSÉG?

Becslések szerint naponta mintegy 400 járművezető hagyta autóját a tiltó táblák ellenére szabálytalan helyen, ezzel akadályozva a többi beteg és a betegszállítók közlekedését. A klinikák közelében lévő parkolóhelyek problémája már több mint egy évtizede nyomasztja az intézet menedzsmentjét. A megoldás érdekében épült három, többemeletes parkolóház a 2018 és 2019-es években. Az épületek parkolás segítő rendszereként a Parksol megoldása került telepítésre.

PARKSOL PARKOLÁSIRÁNYÍTÓ RENDSZER

A Santaros klinika parkolója Litvánia egyik legnagyobb parkolóhelye 2700 férőhellyel. A Parksol parkolás irányító rendszert 2180 parkolóhelyen telepítették: ultrahangos érzékelőkkel 1444 parkolóhelyen, indukciós hurokkal megvalósított számláló megoldással pedig 736 parkolóhelyen.

A P8 kétszintes parkoló 180 parkolóhellyel. Itt a Parksol indukciós hurokkal ellátott parkoló számláló megoldása került telepítésre.

A P9 hatszintes parkoló 1360 parkolóhellyel. Itt 1137 parkolóhelyen van telepítve a Parksol ultrahangos parkolásirányító rendszerre, míg 223 parkolóhelyen indukciós megoldást alkalmazott a kivitelező.

A P11 négyszintes parkoló 640 parkolóhellyel. 471 ultrahangos és 169 indukciós ellenőrzésű parkolóhely várja az érkezőket.

A Parksol  parkolás irányító rendszere napjaink legnépszerűbb és leghatékonyabb parkolás menedzsment megoldása. Az ultrahangos érzékelők észlelik és valós időben továbbítják a Parksol rendszerbe a parkolóhelyek rendelkezésre állására vonatkozó információkat. A rendszer a területen telepített LED kijelzőkön keresztül informálja az érkezőt a szabad parkolóhelyek számáról, elérhetőségük irányáról. A felügyeleti szoftver biztosítja a parkolóhely leghatékonyabb használatát és kezelését.

Az induktív hurokkal ellátott autószámláló rendszer az elhaladó autókat számolja, és valós időben továbbítja az információkat a parkolóhelyek rendelkezésre állásáról a Parksol rendszerbe. A rendszer a LED kijelzőkön megjeleníti a szabad parkolóhelyek számát.

A klinika területén elhelyezett LED kijelzők megkönnyítik a navigációt a 3 különálló parkolóház között ezzel segítve az érkező pácienst a szabad parkolóhely gyors megtalálásában. Az épületekben és a parkolóházakhoz vezető utakon összesen 85 darab Parksol LED kijelző került telepítésre.

A parkolóhelyek megfelelően tervezett és kialakított infrastruktúrája gyorsabb és kényelmesebb parkolást biztosít az egészségügyi személyzet és a látogatók számára.

 

A PARKSOL PARKOLÓ RENDSZER BEVEZETÉSÉNEK EREDMÉNYE

Fokozott látogatói élmény

Az időhatékony és stressz mentes parkolással naponta akár 16500 percet is megtakarít a látogatók és a személyzet idejéből.

Kevesebb torlódás, pozitív környezeti hatás: évente mintegy 300 000 kg-mal csökken a szén-dioxid kibocsátás.

Költségcsökkentés, üzemanyag takarékosság: nem kell többé üresben járó motorral várakozni egy szabad parkolóhelyre.

Ha a Parksol rendszer megoldásai elnyerték tetszését, kérdése merül fel, vagy szakmai tanácsot kérne, keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségen.

Kreutzer András 

üzletfejlesztési menedzser 

Mobil: +36-30/233-1030 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Hílevél feliratkozás

* kötelező mező
© 2024 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online