Blog

Cerberus FIT – A kis és közepes épületek ideális tűzjelzője

Az okos nem mindig jelenti azt, hogy összetett és nagy. A Cerberus FIT egyszerű módon maximalizálja a tűzjelzési képességeket, hogy megfeleljen a kis és közepes méretű épületek igényeinek. A rendszer használatával erőforrásokat és üzemeltetési költségeket takaríthat meg, miközben növeli a hatékonyságot.

Maximális biztonság kis és közepes méretű épületekben

A tűzvédelem az emberek és az eszközök védelméről, valamint az épületüzemelés folyamatosságának biztosításáról szól. A CerberusTM FIT címezhető rendszerrel megbízható és költséghatékony tűzvédelmet kínálunk a kis és közepes épületek számára. Mivel a minősített rendszereszközök egyetlen gyártótól származnak, biztos lehet benne, hogy mindent úgy terveztünk, hogy tökéletesen működjenek együtt az egyes rendszerelemek. A panel rugalmassága lehetővé teszi, hogy a rendszer működése minden egyes épület esetén testre szabható legyen. Az érzékelők és a hangfunkcióval ellátott riasztóberendezések széles választéka gyors és megbízható érzékelést és biztonságos kiürítést biztosít bármilyen környezetben.

Könnyen üzembe helyezhető, telepíthető és karbantartható

Nézze meg az alábbi videót, és tudjon meg többet a Cerberus FIT jellemzőiről és előnyeiről!

Műszaki jellemzők áttekintése

  1. Rugalmasság

Az EN-szabványnak megfelelő FC360 sorozatban választhat az 1 vagy 2 hurkos címezhető tűzjelző központok közül, amelyek kétféle változatban kaphatók: komfort és kompakt kivitelben. Minden hurokra akár 126 C-NET érzékelő és periféria eszköz csatlakoztatható.  1. Könnyű kezelhetőség

Az intuitív felhasználói felületnek köszönhetően a központ kezelése egyszerű. Az ikonok, a "just-in-time" szervizemlékeztetők, a LED-kijelzők és a gombok megkönnyítik a műveleteket; az információk pedig áttekinthetően és átfogóan jelennek meg – ennek köszönhetően a rendszerhasználat rövid idő alatt megtanulható.  1. Intelligens konfiguráció

A panel felismeri és automatikusan beolvassa az összes csatlakoztatott C-NET eszközt, azonnali és egyszerű működést biztosítva. Az integrált "Panel Configurator" lehetővé teszi a konfiguráció gyors és egyszerű módosítását PC-n/laptopon, további szoftverek nélkül. Az asztali szerkesztő segít a konfiguráció módosításában.  1. Széles portfólió

A Cerberus termékcsalád az érzékelő és riasztó eszközök széles portfólióját kínálja, beleértve az előre konfigurált FIT-eszközöket is, amelyek közül választhat: a gyors és megbízható ASA neurális tűzérzékelőktől a konfigurálható riasztóeszközökig (beleértve az EN 54 szabványnak megfelelő hangjelzőket és hangszórókat), amelyek lehetővé teszik a hatékony, gyors kiürítést.A rendszer előnyei

Megbízhatóság

Maximális tűzbiztonság és megbízhatóság a nagy teljesítményű rendszernek köszönhetően

A korai és megbízható észlelés biztosítja, hogy a rendszer megfelel a legmagasabb biztonsági követelményeknek. A világos hangüzeneteknek köszönhetően biztosított a gyors evakuálás.

Optimalizált üzemeltetési és karbantartási feladatok

Az automatikus konfiguráció és a licencmentes eszközök lehetővé teszik az egyszerű üzembe helyezést és telepítést, valamint a karbantartást.

Biztosított üzletmenet-folytonosság

Az erőforrások és működési költségek megtakarításával Ön arra összpontosíthat, ami igazán számít, és maximalizálhatja üzleti sikerét. A komplexitás csökkentésével a hatékonyságot is növelheti. Az ASA technológia védettséget biztosít a téves riasztásokkal szemben.

Néhány felhasználási terület 

Ápolási otthon

Az idősotthonok fontos feladata, hogy gondoskodjanak lakóikról, miközben biztonságukat is garantálják. A Cerberus FIT az idősotthonok igényeit a gyors reagálási időhöz szükséges korai és megbízható észleléssel, valamint a személyzet értesítésére és a lakók stresszhelyzetének elkerülésére szolgáló riasztás-ellenőrzési koncepcióval elégíti ki.

Hotel

Egy szálloda feladata, hogy vendégeinek kellemes és biztonságos tartózkodást biztosítson. A Cerberus FIT hatékony tűzjelzést biztosít. A riasztási ellenőrzési modul lehetővé teszi a szálloda személyzetének, hogy gyorsan azonosítsa a riasztás forrását. Ha evakuálásra van szükség, a hangjelzőknek köszönhetően a vendégek személyre szabott üzenetekkel értesíthetők.

Gyár

Egy gyárban hamis riasztást kiváltó megtévesztő jelenségekkel, néha veszélyes anyagokkal és zavaró (hangos) zajokkal kell szembenézni. Az emberek és a gyár biztonsága érdekében a Cerberus FIT korai és megbízható észlelést, a hangjelzőknek köszönhetően egyértelmű utasításokat, valamint hang- fényjelzőket kínál, amelyek zajos, füstös környezetben is segítik az evakuálást.

Amennyiben kérdése merült fel a tűzjelző rendszerrel kapcsolatban, vagy árajánlatot kérne keresse kollégánkat:

Kreutzer András 

üzletfejlesztési menedzser 

Mobil: +36-30/233-1030 

Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

© 2021 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online