Blog

Az ONVIF Profile S segítségével kiaknázhatja a Symphony végtelen lehetőségeit a biztonsági videómenedzsment területén

Az ONVIF Profile S támogatásnak köszönhetően a Commend integrálása más gyártótól származó videómenedzsment rendszerbe nem több, mint gyerekjáték.

Na de mi az az ONVIF Profile S?

Az ONVIF az Open Network Video Interface Forum rövidítése, és a világ legsikeresebb nyílt szabványa a videóiparban. Az S profil az IP-alapú biztonsági megoldások specifikációját jelenti.

A szabvány biztosítja, hogy a különböző gyártók különböző eszközei kommunikálni tudjanak egymással.

Az S szabvány az IP-alapú videórendszerekhez készült. A Profile S eszköz (pl. IP hálózati kamera vagy videókódoló) olyan eszköz, amely képes mozgókép adatokat küldeni IP hálózaton keresztül egy Profile S kliensnek. A Profile S kliens (pl. egy videókezelő szoftver) olyan eszköz, amely képes konfigurálni, kérni és vezérelni az IP-hálózaton keresztül történő videóstreaminget egy Profile S eszközről.  A Profile S a PTZ-vezérlés, a hangbevitel, a multicasting és a relé kimenetek ONVIF specifikációit is tartalmazza az ilyen funkciókat támogató, megfelelő eszközök és kliensek számára. Tehát ez a megoldás, a különböző gyártók IP-alapú videófelügyeleti eszközeinek egymással való kompatibilitásáról szól. Ezáltal a Commend eszközök integrálása egy meglévő videókezelő rendszerbe nagyon egyszerűvé válik, miközben költséghatékonyan óvja a korábbi műszaki fejlesztéseket. Épületüzemeltetőként több mint 20 000 Profile S-kompatibilis eszköz és 2500 különböző gyártótól származó kliens közül választhat, anélkül, hogy a későbbiekben bármilyen kompromisszumot kellene kötnie. Ehhez a szabvány olyan kötelező funkciókat határoz meg, mint az eszközfelismerés, a videostreaming, a videostream kiválasztása és a mozgásriasztás.

Tehát:

Egyetlen interfész - rengeteg lehetőség: erről szól az integráció. Az ONVIF nyílt Profile S szabványával az eszközök és alkalmazások integrálása az egyedi videómenedzsmenti megoldásokba nem is lehetne egyszerűbb - és hatékonyabb.

Az ONVIF Profile S a világ egyik legsikeresebb videó rendszerátjárhatósági szabványa, amelyben több mint 21 000 eszköz van regisztrálva.

Az új eszköz együttműködik majd a meglévő videómenedzsment rendszerével?

A Commendnél soha többé nem kell feltennie magának ezt a kérdést, mert a kamerával ellátott Symphony MX készülékeink (pl. érintőképernyős állomások, im6 vagy a vadonatúj od1) mindegyike hivatalosan is ONVIF Profile S kompatibilis. Minden kamerával felszerelt Commend Symphony MX a termékfejlesztés első lépésétől kezdve úgy készült, hogy teljes mértékben ONVIF Profile S-konform legyen.

Miért előnyös ez nekem?

- Biztonság - különösen hosszú távon: A szabvány biztosítja az eszköz folyamatos használhatóságát a gyártótól függetlenül.

- Rugalmasság: Nincs kötöttség a gyártó szoftveréhez, mivel a különböző gyártók különböző kamerái egyetlen szoftverben használhatók.

- Egyszerűség: Ha egy termék ONVIF Profile S kompatibilis, akkor pontosan meg van határozva, hogy milyen funkciókat tartalmaz.

Felkeltettük az érdeklődését? Fejlesztené meglévő videórendszerét anélkül, hogy komoly hardver cserére és befektetésre lenne szükség?

Kérdéseivel keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségeken.

Kreutzer András

üzletfejlesztési menedzser

+36 30 233 10 30

Hílevél feliratkozás

* kötelező mező
© 2024 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online