Blog

Az Advancis bemutatta a WinGuard legújabb kiadását és új termékét, az AIM-et

A Winguard a világ legelterjedtebb és legnépszerűbb grafikus felügyeleti szoftvere. Az SBT Protect mérnökei is olyan megoldásokat alkalmaznak és valósítanak meg ügyfeleink részére, amelyek már rendelkeznek létező integrációs felülettel a Winguardban. Legyen szó akár az általunk forgalmazott Siemens Sinteso vagy Cerberus Pro tűzjelzőkről, vagy Sipass és Siport beléptető vagy SPC behatolásjelző rendszerről, de akár a Bosch vagy AXIS kamerák Milestone VMS-sel futtatva, vagy Commend interkom rendszerelemek, mind-mind integrált megoldásként működhetnek együtt a Winguarddal. A szoftver azonban most szintet lépett.

Az Advancis március közepén bejelentette új, gyártósemleges, fizikai biztonsági információkezelő (PSIM) szoftverének, a WinGuard X5-nek és egy teljesen új termékének, az Advanced Identity Manager, röviden AIM, bevezetését. Az Advancis ezekkel a fejlesztésekkel az elmúlt évek piaci sikereit szeretné fokozni.

Tavaly 28 országban több, mint 160 új Advancis-projektet valósítottak meg és helyeztek üzembe a helyi Advancis tanúsítvánnyal rendelkező partnerek. Emellett több mint 30 új, külső gyártótól származó integrációs felülettel bővült az Advancis interfész lista, amely most már több mint 500 integrált lehetőséget kínál biztonsági, védelmi, épületirányítási és kommunikációs rendszerek számára. Bár az Advancis már a korábbi években is erős volt a nemzetközi piacokon, a fordulat tavaly év végén érkezett el, amikor a márka megjelent a tengerentúli piacon.

Ezen folyamat részeként a cég két új üzletágat is létrehoz. A Global Business Development és a Global Account Management divíziók feladata elsősorban az ügyfélkezelés lesz. A partnereken túl a végfelhasználóknak nyújtott támogatás is fontos szerepet kap, míg a kiemelt ügyfelek számára dedikált ügyfélszolgálat áll majd rendelkezésre.

De térjünk vissza és ismerjük meg egy kicsit, hogy mi is az a WinGuard X5?

A WinGuard X5 teljesen új és modern kódrendszerre épül és számos új funkciót tartalmazó felügyeleti szoftver megoldás. Ez a kiadás teljes mértékben az új Advancis Open Platform-ból indul ki, amellyel lehetővé teszi külső gyártók és rendszerintegrátorok számára egyéni felhasználói felületek fejlesztését a magasabb felhasználó élmény elérése érdekében.

Mit jelent ez a végfelhasználó számára?

Ezzel a most megjelent megoldással Ön nem csak azt az előnyt élvezheti, hogy az SBT Protect által szállított megoldásokat egy helyen tudja kezelni, hanem immár magát a felhasználói felületet is a saját igényeire szabhatja és valójában olyan információkat és olyan formában jelenít meg, amely a saját létesítményének hatékony kezelésében a legfőbb szerepet játssza.

Kérdései merültek fel a WinGuard X5 integrációval kapcsolatban?

Keresse kollégánkat az alábbi elérhetőségeken:

Kreutzer András
üzletfejlesztési menedzser
+36 30 233 10 30

Hílevél feliratkozás

* kötelező mező
© 2024 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online