Blog

A Parksol nem ijed meg a kihívásoktól!

A Parksol TOF szenzorai úgy kerültek kifejlesztésre, hogy a parkoló mennyezete alá rögzítve végezzék feladatukat. Na, de mi a helyzet, ha a parkolónak nincs teteje, az ügyfél pedig ragaszkodik a TOF szenzorokhoz?

Az Észtországban található WoHo kereskedelmi központ üzemletetői ragaszkodtak a Parksol TOF szenzoros megoldásához. A modern parkolás menedzsment rendszert tervező mérnökök azonban nem ijedtek meg ettől a kihívástól.

Mi lett a megoldás?

A szenzorok úgy kerültek beépítésre, mint még soha korábban. Ez valóban egy egyedi Parksol parkolás menedzsment projekt volt!

A Parksol munkatársai 69 TOF-érzékelőt telepítettek függőlegesen a tető nélküli felső parkolóban. A TOF érzékelőket általában a tető alatt, vízszintes helyzetben szerelik fel, de a Parksol profi csapata ismét sosem látott megoldást tett le az asztalra. De ez a Parksol: személyre szabott megoldások, függetlenül attól, hogy milyen a parkoló!

A projektben 173 energiatakarékos, ultrahangos érzékelő is beépítésre került, amelyek érzékelik és valós időben továbbítják a Parksol rendszerbe a parkolóhelyek elérhetőségére vonatkozó információkat, és a telepített 5 LED kijelzőn megjelenítik a szabad parkolóhelyek számát.

Ezek az innovációk segítenek az objektumba érkezőknek időt megtakarítani azáltal, hogy a járművek parkolását könnyedén megoldják.

Bármilyen parkolóval rendelkező objektumot is üzemeltet, kollégáink megtalálják az Önnek leginkább megfelelő megoldást, mely költséghatékony, gyorsítja a parkolást, növeli a felhasználói elégedettséget, valamint segítik Önt a bevételek növelésében, a parkolóhely használat optimalizálásában.

Kérdéseivel keresse kollégánkat:

Kreutzer András

üzletfejlesztési menedzser

+36 30 233 10 30

Hílevél feliratkozás

* kötelező mező
© 2024 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online