Blog

A Parksol egyedi megoldásai: A BLE szenzor

Néhány hete írtunk arról, hogy a Parksol egyedi, BLE szenzorokat használó parkolás menedzsment rendszert telepített a San Francisco-i Ritz-Carlton hotel parkolójában. Na de mi is pontosan az a BLE szenzor?

Mit szólna egy olyan parkolási megoldáshoz, amely hibamentes, rendkívül egyszerűen telepíthető, kiváló minőségű, és felhasználóbarát?

Ha ez az, amit szeretne, a Bluetooth Low Energy (BLE) érzékelő a megfelelő megoldás!

A BLE érzékelőkel telepíthető legkönnyebben parkolás menedzsment rendszer.

A fejlett, vezeték nélküli kommunikációs megoldás mellett, amely egyszerű, stabil és könnyen telepíthető hálózatot biztosít, ez a parkolási megoldás megkíméli önt a bonyolult kommunikációs hálózat konfigurálásával járó fejfájástól.

A szabványos beltéri kamera alapú parkolás irányításhoz képest a Parksol BLE megoldása egy érzékelő alapú rendszer funkcionalitását hozza, amikor minden egyes parkolóhelyhez külön érzékelő tartozik, de egyúttal a videó alapú rendszer minden előnyét is biztosítja.

A megszokott beltéri kamera alapú parkolásirányító rendszerek csak egy jelzéssel rendelkeznek, amely összezavarhatja a járművezetőket. És itt jön a képbe a Bluetooth Low Energy (BLE) jelzés, amely egyszer és mindenkorra megoldja ezt a problémát.

HOGYAN MŰKÖDIK

Működési módja szinte pontosan ugyanaz, mint bármely más, jól ismert Parksol érzékelőé, de a hatékonyság az, amiben kiemelkedik. A BLE érzékelő akár 6 parkolóhelyet is felügyel egyszerre, így hatékonyan segíti az érkező autósokat a szabad helyek gyors megtalálásban.

A BLE-jelző előnyei:

- Gyors és egyszerű telepítés;

    Csak egy tápkábelre van szükség - felejtse el a sodrott érpárakat!

    Nedvességálló 3M csatlakozók.

- "Bolondbiztos" kialakítás;

    Csak 2 vezetékes csatlakozás a megszokott 5 vezeték helyett.

    Tetszőleges polaritás (a + és – felcserélhető).

    Az érzékelők nem hibásodnak meg rossz bekötés esetén. 

- Költségmegtakarítás a telepítésnél;

    10-szer gyorsabban kialakítható , mint a hagyományos megoldás.

    Olcsó 2 eres vezeték a speciális RS485 kábel helyett.

- Bluetooth kommunikáció;

    Szabványos BLE (Bluetooth Low Energy) kommunikáció.

    A rendszer Bluetooth Mesh hálózatot képez.

    Megnövelt kommunikációs távolság.

Ha nem biztos benne, hogy az Ön egyedi igényeinek melyik Parksol parkolás menedzsment megoldás a legmegfelelőbb, vagy...

Úgy gondolja, hogy már pontosan tudja, mit szeretne.

Kérjük, vegye fel a kapcsolatot a kollégánkkal, és mi végigvezetjük Önt azokon az egyszerű lépéseken, melyek segítségével a lehető legjobb parkolási élményt teremtheti meg ügyfelei számára, mindezt megtérülő befektetés formájában.

Kreutzer András
üzletfejlesztési menedzser
+36 30 233 10 30

© 2022 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online