Blog

A Commend ismét világelső!

Tavaly december 6-án nem csupán a Mikulás hozta el a piros csomagokat az izgatott gyerekeknek, de ugyanezen a napon lett a salzburgi Commend International GmbH a világ első interkom rendszer gyártója, aki elnyerte a IEC 62443-4-1 szabvány szerinti IT-biztonsági minősítést.

A Commend azon nagynevű gyártók sorába lépett, akik fejlesztéssel, minőségbiztosítással és támogatással felelnek meg ennek a szigorú szabványnak. Garantálva, hogy az SBT Protect Kft által forgalmazott, beépített vagy karban tartott interkom rendszerek teljes termékélettartamuk alatt biztonságosan, megbízhatóan üzemelnek majd a különböző felhasználási körülmények között.

Cikkünkből sok mindent megtudhat az IEC 62443 szabványról és arról, hogyan kerül felhasználásra ez a szabvány, hogy valóban átfogó és professzionális megoldás valósuljon meg a Commend interkom rendszerek bármilyen kiber-fenyegetéstől való védelme érdekében. A törekvések kizárólag azt a célt szolgálják, hogy a termékek még jobb védelmet nyújtsanak a kibertámadások ellen ügyfeleink IT-hálózatainak és rendszereinek világszerte - különösen a kritikus infrastruktúra-ágazatban.

MIT VALÓSÍT MEG A COMMEND AZ IEC 62443-4-1 alkalmazásával?

Interkom rendszerek gyártójaként a Commend International egy ideje már büszkélkedhet ISO 27001 tanúsítvánnyal, amely jelzi, hogy rendelkeznek információbiztonsági irányítási rendszerrel (ISMS) és dokumentált eljárásokat követnek minden gyártási és fejlesztési folyamatuk során.

Most megtették a következő lépést:

A világszerte elismert TÜV SÜD tanúsító intézet által kiadott tanúsítvány megerősíti, hogy fejlesztőmérnökeik képesek az IEC 62443-4-1 szabványnak megfelelő biztonságos kommunikációs és automatizálási megoldások fejlesztésére és megvalósítására, ami magában foglalja a zökkenőmentes biztonsági életciklus-kezelést és a javításkezelést is.

MI AZ IEC 62443?

Az IEC 62443 egy több részből álló nemzetközi szabványsorozat az "Ipari kommunikációs hálózatok - Hálózatok és rendszerek informatikai biztonsága" területén, amely kifejezetten az automatizálás ipari környezetében bizonyított. Összefoglalja és meghatározza az ipari kiberbiztonság műszaki szempontjait és működési folyamatait egyaránt.

Amennyiben Ön is szeretne egy védett, biztonságos és megbízható interkom rendszer felhasználója lenni, keresse munkatársainkat, akik szakmai tanácsadással, árajánlattal, tervezéssel és kivitelezéssel is állnak rendelkezésére.

Hílevél feliratkozás

* kötelező mező
© 2024 SBTProtect. All Rights Reserved. Designed By One Online