Az SBT Protect Kft. 2013 áprilisában, korábbi Siemens munkatársak által megalakított, 100%-ban magyar tulajdonú társaság.

Elsősorban rendszerintegrátorként, a szakembereink által megszerzett jelentős tapasztalattal és referenciákkal vállaljuk tűzjelző-, beépített gázzal oltó-, behatolásjelző-, videómegfigyelő-, beléptető-, gázveszély jelző- és integrált felügyeleti rendszerek szállítását, telepítését, karbantartását és szervizelését.

Cégünk Siemens és más magas minőségű eszközök telepítésével és karbantartásával foglalkozik, mert meggyőződésünk szerint csak a megbízható és magas színvonalú megoldások szolgálják ügyfeleink hosszútávú megelégedettségét.

Cégünk portfóliója 2016-tól kibővült az osztrák Commend cég által gyártott professzionális interkom rendszerekkel, valamint a Litván Arevita JSC által gyártott ParkSol parkolásirányítási rendszerrel.

Szakembereink természetesen más gyártók rendszereinek ismeretével is rendelkeznek, így rugalmasan, az ügyfél igényeinek szem előtt tartásával alakítjuk ki a legmegfelelőbb megoldást, személyre szabott ajánlatunkat.