Video megfigyelő rendszerek

Ha biztonságtechnikára gondolunk, akkor egyértelműen az elsők között jut eszünkbe a kamerás megfigyelés.

A bankszektor, a kis és középvállalkozások, a gyártó és iparvállalatok, de lényegében minden létesítménynek a vezetője tudni szeretné, hogy az alkalmazottak vagy a belépő vendégek mind jogszerűen viselkednek-e, illetve, ha bármilyen esemény történik, annak felderítését nem szeretnék papírra vetett adatokkal igazolni, hanem szükséges, hogy lássák is őket.

A videórendszerek alkalmazása ma már alapkövetelmény egy beruházás alkalmával, mivel az elsődleges felügyeleti módot jelenti a biztonsági személyzet számára. Nem szükséges minden objektumban diszpécser szobát kialakítani. Több létesítményből álló iroda vagy ipar láncoknak is elég akár egy helyszínen biztonsági helyiséget kialakítani, ahonnan IP hálózaton keresztül az összes kamera képébe élő betekintési lehetőség adódik.

Cégünk, mint minden általunk telepített rendszer esetében, a videórendszereknél is a professzionális minőséget képviseli. Manapság már egyre inkább háttérbe szoruló analóg megoldások mellett, IP CCTV rendszerek kialakítását javasoljuk. Cégünk számos nemzetközileg is elismert gyártó termékével foglalkozik és az ügyfél igényeinek, valamint a környezeti viszonyoknak és biztonsági folyamatoknak figyelembevételével szakembereink teljes körű tanácsadást, tervezést és kivitelezést vállalnak.