Behatolásjelző rendszerek

Megoldásainkkal a biztonságtechnikai piac igényes felhasználóit célozzuk meg: bankok, közigazgatási és kormány hivatalok, távközlési, ipari és kereskedelmi létesítmények, nagyüzemek stb. 

Az általunk alkalmazott rendszerek rugalmas kialakításuk, bővíthetőségük, a biztosítók és bankok biztonsági igényeinek messzemenő figyelembe vételével kialakított működési funkcióik az említett piaci szegmens leginkább ismert és elismert rendszereivé teszik. Használatukkal a néhány zónás kis rendszertől a több száz zónás nagy rendszerekig képesek vagyunk lefedni minden biztonságtechnikai igényt. A védett terület akár 60 alterületre particionálható, ahol többféle, szinte korlátlan számú kezelőegység helyezhető el, ami lehetővé teszi a rendszer rugalmas üzemeltetését.

A nagy rendszerek ezen túlmenően egyesítik a behatolásjelző és a beléptető rendszerek előnyeit: a központra a kezelő egységek helyett/mellé kártyaolvasók is csatlakoztathatók, amelyek segítségével nemcsak az ellenőrzött ajtó nyitása, de a rendszer vagy egy-egy alterület éles/nem éles váltása is elvégezhető, ilyen módon még inkább felhasználó baráttá téve a rendszer kezelését.

A központokon kívül a Siemens gyártású érzékelőket ajánljuk, így pl. a passzív infravörös mozgásérzékelőket, az akusztikus üvegtörés érzékelőket és a testhang érzékelőket (más néven fúrás vagy falbontás érzékelőket).
IR mozgásérzékelőink mindegyike fekete tükör optikával, speciális fehérfény szűrővel és fuzzy logic jelfeldolgozással rendelkezik. A kitakarás ellen védett érzékelők aktívan figyelik az érzékelő közel terét, valamint az optika előtti fehérfény szűrő fólia átláthatóságát. Ezeknek köszönhetően az érzékelők jelzési megbízhatósága rendkívül magas: azonnal reagálnak az illetéktelen behatolásra, és figyelmen kívül hagyják a megtévesztő hatásokat.

Testhang-érzékelők érzékenysége az alkalmazott szabadalom, a bimorf technológia révén, független a rögzítés erejétől, a speciális algoritmusok révén megbízhatóan alkalmazhatók olyan területeken is, ahol más termékek az erős megtévesztő hatások miatt csődöt mondanak (készpénz, aprópénz automaták, trezor helyiségek villamos, földalatti közelében, stb.), emellett jelzik a speciális eszközökkel történő behatolási kísérleteket is (lézer, vízsugár, lángvágó, oxigén lándzsa stb.), amelyeket hagyományos társaik nem észlelnek.
SPC behatolásjelző brossúra