A HATÉKONY MEGOLDÁS A BIZTONSÁG JEGYÉBEN 

A HATÉKONYSÁG ÉS A TERMELÉKENYSÉG NÖVELÉSE

A tiszta, érthető és gyors kommunikáció kapcsolat létrehozása elengedhetetlen az ipari környezetben. Ugyanilyen fontos a távoli helyeken munkát végző csapattagokkal való hatékony kapcsolattartás, hogy a munkafolyamatok gördülékenyen lehessen koordinálni. Mindez értékes időt takarít meg. Az interkom állomások, a különböző interkom okostelefon-alkalmazások és a tömges tájékoztatásra szolgáló hangosító rendszerekig, rádió és telefon integrációval, olyan funkciók alkalmazása mellett mint, az optimalizált beszédérthetőség, vagy a háttérzaj elnyomása: a Commend kommunikációs megoldásai kifejezetten a mindennapi munkafolyamatok egyszerűsítésére és felgyorsítására lettek tervezve.

 

Konferencia hívások

Gyors megoldást nyújtanak a munkatársak hatékony koordinációjában, legyen szó akár nagy ipari létesítményekről is. A hívás résztvevői előre definiálhatók vagy igény szerint kiválaszthatók és akár érintésmentes OpenDuplex® vagy Simplex kommunikációs kapcsolatok létrehozására is van lehetőség.

Tökéletes beszédminőség

A kommunikáció még rendkívül zajos környezetben is tökéletesen működik. Ezt a háttérzajok elnyomásának, a nagy teljesítménynek és az automatikus hangerőszabályozásnak (IVC - Intelligent Volume Control) optimalizált kombinációja teszi lehetővé.

Kézbesített utasítások

A tömeges tájékoztatásra szánt üzenetek könnyen eljuttathatók egyes személyeknek, csapatoknak vagy az egész létesítménynek egyszerre, hogy fontos információkat vagy utasításokat közvetítsen számukra. Vizuális és akusztikus jelzésekkel hívhatjuk fel a munkavállalók figyelmét, hogy figyeljenek az érkező bejelentéseinkre.

Rugalmas hívásátirányítás

Amikor a központi vezérlőpult felügyelet nélkül van vagy nem elérhető, a bejövő hívások automatikusan átirányításra kerülnek egy előre meghatározott sorrendben (Interkom állomások, telefonok, mobil eszközök). A hívások több telefonszámra is továbbíthatóak egyidejűleg, hogy biztosítsák a lehető leggyorsabban válasz reakció

Platform korlátok nélkül

A Commend minden fajta kommunikációs módot egyetlen platformba tud integrálni. Ez lehetővé teszi, hogy összefogjuk és egy vezérlő felületről helyről kezeljük a fix interkom állomásokat, mobil rádió rendszert, mobil eszközöket, hangrendszereket, analóg telefonrendszereket.

7000-ES SOROZATÚ ROBBANÁSBIZTOS INTERCOM-ÁLLOMÁSOK

Mesterien megbízható


Ex-zónákra (robbanásbiztosra) hitelesítve

A Commend 7000-es sorozat "Ex" termékcsaládját a veszélyes és robbanásveszélyes környezetek szigorú követelményeinek figyelembevételével fejlesztették ki. A készülékek természetesen minden nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkeznek.

Sokoldalú felhasználás

A kommunikáció követelményei az ipar különböző ágazataiban nem is különbözhetnének jobban egymástól. Az egyik iparág a mobilitásra összpontosít, míg egy másiknak helyhez kötött segélyhívó terminálokra van szüksége, egy másik pedig a kommunikáció általi folyamatkezelésre törekszik.

Ezért a 7000-es sorozatú interkom-állomásokat úgy tervezték, hogy minden lehetséges forgatókönyvet lefedjenek, miközben az eszközök könnyen kezelhetők, legyen szó akár a szokásos ipari környezetről vagy különösen veszélyes Ex-zónákról.

Hangminőség a hatékonyság érdekében

Kiváló beszédérthetőség még magas háttérzaj mellett is nélkülözhetetlen a hatékony folyamatirányításhoz és a munkatársak közötti egyszerű koordinációhoz. Ez az a pont, ahol a nagy hatékonyságú 20 wattos D-osztályú erősítőink jönnek a képbe. Ezek biztosítják a szükséges hangerőt, az érintésmentes OpenDuplex® kapcsolat és az IVC (Intelligens hangerőszabályozás) automatikus hangerőszabályozás mellett. Az IVC a környezeti akusztikai viszonyokhoz igazítja a hangerőt.

További kommunikációs funkciók, mint például a Simplex-alapú PTT (Press-to-Talk), Paging/Party Line és Konferencia Hívás szükség szerint hozzáadhatók.
 

7000-ES SOROZATÚ INTERKOM-ÁLLOMÁSOK

A legzordabb körülményekhez

Robusztus billentyűzet és mikrofon a nagy igénybevételekhez és ipari alkalmazásokhoz

A nagyméretű gombok könnyű és megbízható működést biztosítanak még védőkesztyű viselése esetén is. Ráadásul az állomásokat könnyű tisztítani (ellenállnak a kémiai tisztítószereknek) és mechanikailag strapabírók. Konfigurálható (abszolút víz- ás porálló) zajszűrő mikrofonként.

Duplafalú konstrukció, magas minőségű, tartós polikarbonátból készült.

Alacsonyabb súly a más ipari nagy teherbírású állomásokhoz képest, különösen az Ex-állomások. A narancssárga jelzőszín biztosítja a könnyű láthatóságot az optimális észlelés érdekében. Korrózióálló Ip66, IK10

Extra nagy hangerő 118 dB-ig

Elég erős ahhoz, hogy a legtöbb helyzetben ne legyen szükség külső hangszórókra. A beépített hangszóró és a D-osztályú erősítő akár 118 dB/0,3 m (108 dB/1m) hangnyomásszintet is képes biztosítani.

Közvetlen kapcsolat külső hangszórókhoz

Dedikált, nagy teljesítményű D-osztályú erősítő és az opcionális külső hangszóró akár 20 wattos kimeneti teljesítménnyel.

Közvetlen csatlakoztatás, tápellátás és villogó vezérlése

További csatlakozási lehetőségek ki- és bemenetek megfigyelésére és vezérlésére (kapuk, berendezések vezérlésére stb.).

Bármilyen időjárás esetén megbízható

A szélsőséges körülményeknek való ellenállásra lett kifejlesztve.

KÖLTSÉGELŐNYÖK AZ INTERCOM TELJES ÉLETCIKLUSA SORÁN

Az intercom állomások gyorsan, egyszerűen telepíthetők és üzemelhetők be. Ráadásul csomópontként működhetnek, ami leegyszerűsíti és minimalizálja a kábelezést. Az Ex 7000 sorozatú, Ex környezetbe szánt interkom állomások nem használnak drága vezetékeket, ami kiküszöböli a ciklikus műszaki ellenőrzés és karbantartás szükségességét. Ráadásul az összes funkció és vonal állandó automatikus önellenőrzése miatt mindig rendelkezésre áll, szükségtelenné teszi a funkciók kézi, időigényes helyszíni ellenőrzését.

EE 7506HDCS SOROZAT IP-INTERCOM ÁLLOMÁSOK

Robusztus billentyűzet és mikrofon a nagy igénybevételekhez és ipari alkalmazásokhoz

A nagyméretű gombok könnyű és megbízható működést biztosítanak még védőkesztyű viselése esetén is. Ráadásul az állomásokat könnyű tisztítani (ellenállnak a kémiai tisztítószereknek) és mechanikailag strapabírók.

Duplafalú konstrukció, magas minőségű, tartós polikarbonátból készült.

Alacsonyabb súly a más ipari nagy teherbírású állomásokhoz képest, különösen az Ex-állomások. A narancssárga jelzőszín biztosítja a könnyű láthatóságot az optimális észlelés érdekében. Korrózióálló Ip66, IK10

Extra nagy hangerő 118 dB-ig

Elég erős ahhoz, hogy a legtöbb helyzetben ne legyen szükség külső hangszórókra. A beépített hangszóró és a D-osztályú erősítő akár 118 dB/0,3 m (108 dB/1m) hangnyomásszintet is képes biztosítani. Közvetlen kapcsolat külső hangszórókhoz

IP-csatlakozás

Integrált ethernet csatlakozás Kommunikáció opcionálisan IoIP vagy SIP segítségével. 1. lehetőség - felhő: Symphony Cloud szolgáltatáshoz való csatlakozás 2. lehetőség - szerver: S3 és S6 típusú interkom kiszolgálóhoz való kapcsolódás 3. lehetőség - háló: IP-Interkom állomásokból építhető saját kommunikációs hálózat, szerver nélkül

Redundáns tápegység

Fall Back üzemmóddal A bemenetek (pl. érzékelők) és a kimenetek (pl. ajtók) vezérlése.

Kiváló hangkapcsolat

Intelligens hangerőszabályozással (IVC)

8000-ES SOROZATÚ INTERKOM-ÁLLOMÁSOK
BEVÁLT, RENDKÍVÜL TARTÓS KIALAKÍTÁS

Nagy terhelhetőség

Az EE 8000-es sorozatú intercom-állomásokat kifejezetten a szélsőséges hőmérsékletekkel, a magas páratartalom és szennyeződéssel szembeni ellenállóképességre fejlesztették ki, miközben tiszta kommunikációt és magas beszédérthetőséget tesz lehetővé, még a rendkívül zajos környezetben is. Így hozzájárulnak a munkabiztonság javításához és lehetővé teszik a jól koordinált munkafolyamatokat a különböző ipari környezetekben.

Megbízhatóság

Ahol a abszolút megbízhatóságra, egyszerű használatra és maximális rendelkezésre állásra van szükség, ott a 8000-es sorozatú állomások igazán jól használhatóak. Rendkívül tartós hardverünket rugalmas, alkalmazásspecifikus szoftver egészíti ki. Ezeket a funkciókat úgy terveztük, hogy megfeleljenek az egyéni igényeknek, valamint a helyi jogi követelményeknek és előírásoknak.

Széleskörű alkalmazhatóság

Az EE 8000 sorozatú termékek világszerte számtalan projektben bizonyultak rendkívül sikeresnek. Alkalmazások ipari környezetben, mint például a fémmegmunkálás és bányászat, gyártás, olaj- és gázkitermelés, a vegyipartól az erőművekig és a közművekig, számos előnye miatt értékesített 8000-es sorozatú interkom állomások olyan környezetekben is helyet kaptak, mint a vízi utak, közúti alagutak és autópályák.

Könnyen kezelhető és személyre szabható

A nagy, ipari méretű, IP67-es védettségű nyomógombok gyors, megbízható hozzáférést biztosítanak az összes alapvető funkciókhoz. LED gombok használhatók állapotjelzésre pl. aktív/elfoglalt, rendszeresemények stb. A gombok az egyéni igényeknek megfelelően programozhatók. Például hívások kezdeményezésére (közvetlen tárcsázásra) használhatók, bejelentések sugárzására vagy Intercom funkciókra (vezérlések, műveletek, stb.).

Duplafalú konstrukció, magas minőségű, tartós polikarbonátból készült..

Korrózióálló A narancssárga jelzőszín biztosítja a könnyű láthatóságot az optimális észlelés érdekében. IP66

Extra nagy hangerő 118 dB-ig

Elég erős ahhoz, hogy a legtöbb helyzetben ne legyen szükség külső hangszórókra. A beépített hangszóró és a 25 W teljesítményű D-osztályú erősítő akár 118 dB/0,3 m (108 dB/1m) hangnyomásszintet is képes biztosítani.

Rugalmas csatlakozási lehetőségek

Rugalmas csatlakozási lehetőségek kézibeszélőhöz, villogó jelzőfényekhez és külső hangszórókhoz; további csatlakozási lehetőségek ki- és bemenetek megfigyelésére és vezérlésére (kapuk, berendezések vezérlésére stb.). A digitális két vezetékes kábelezés támogatja a kiterjedt vonalhosszúságokat. Tápegység 24 - 42 VAC/40 VA vagy 22 - 60 VDC/40 W

Abszolút vízálló és porálló mikrofon

A mikrofon érzékenysége a helyi körülményekhez igazítható, hogy biztosítsa a tökéletes beszédérthetőséget. Így a mikrofon beállítható a különböző beszédtávolságokhoz.

Bármilyen időjárás esetén megbízható

A szélsőséges hőmérsékletnek való ellenállásra lett kifejlesztve.

MODULÁRIS KONCEPCIÓ AZ EGYEDI IGÉNYEKHEZ

A modulárisan felépíthető intercom készülékek különböző kombinációkból hozhatók létre. Lehetővé teszi az Interkom állomás testre szabását a különböző területek speciális kommunikációs követelményeihez igazítva. Egy alap ház könnyen kombinálható egy vagy két további bővítőházzal, így lehetséges az Interkom állomások összeállítása akár 50 szabadon programozható vezérlő billentyűvel. A további kombinációs lehetőségek és műszaki részletek az adatlapon találhatók. De létezik kamerás, hangszóró modul stb.

MOBIL MEGOLDÁSOK

TÖBB HELYSZÍNEN TÖRTÉNŐ KOMMUNIKÁCIÓ KÜLÖNBÖZŐ PLATFORMOKON

A Commend egyedülálló módon lehetővé teszi a mobil rádió és interkom állomások összekapcsolását több helyszínen és technológián keresztül. Így a Commend megoldása megszünteti a mobil rádiózás korlátait, és a kommunikációs platform részévé teszi azt. Ennek eredményeképpen a fix, helyhez kötött asztali intecom állomással rendelkező alkalmazottak mindig elérhetik a kollégákat, akik "úton vannak" egy rádiókészülékkel (és fordítva). Ez megkönnyíti és hatékonyabbá teszi a munkatársak közötti koordinációt.

INTERCOM-ÁLLOMÁSOK MOBIL RÁDIÓDISZPÉCSERKÉNT

A vezérlőhelyiségekben lévő interkom állomások rádió diszpécser egységként is működhetnek, amivel megtakarítható lesz a kizárólag rádiókommunikációra használható rendszernek a költségei. A költségcsökkentés azonban csak egy a sok előny közül, mivel a Commend felülete és annak hálózati képességei olyan megoldások széles spektrumát nyitják meg, amelyek a klasszikus mobilrádióval nem lenne lehetséges. A Commend felhasználói akár távoli rádió hálózatokba is telefonálhatnak. Ráadásul minden hívás rögzíthető, amennyiben szükséges. Ez a funkció különösen havária esetén lehet hasznos bizonyítási és értékelési célokra.

MEGOLDÁSOK TISZTATEREK SZÁMÁRA

Kommunikáció a steril területelhez

GYÓGYSZERIPAR ÉS FÉLVEZETŐIPAR

A tisztaterek természetüknél fogva meglehetősen elszigetelt területek. Itt a Commend megoldások segítenek a személyzetnek, hogy kapcsolatban maradjanak a "külvilággal". Integrálhatók a meglévő hangosbeszélő- és telefonrendszerekbe, hogy zökkenőmentes kapcsolatot biztosítsanak az összes többi területtel. Vészhelyzet esetén ez lehetővé teszi az azonnali reagálást, tájékoztatást és szükség szerinti evakuálást.

ÉLELMISZERTERMELÉS

Annak érdekében, hogy az alkalmazottak szabadon és hatékonyan tudjanak információt cserélni a gyártósorokon, az intercom állomásokat a telephelyen belül rögzített stratégiai pontokon helyezzük el, hogy minden dolgozó számára könnyen elérhetőek legyenek. Ez a hands-free támogatással együtt jelentősen növeli a munka hatékonyságát.

 

 

MUNKAHELYI BIZTONSÁG ÉS EGÉSZSÉGVÉDELEM


A MUNKATERÜLETEK BIZTONSÁGOSABBÁ TÉTELE

 

Megnövelt biztonság

A Commend intercom rendszerei hozzájárulnak a munkahelyi biztonság javításához. Minden a világos, könnyen érthető kommunikációval kezdődik, amely megelőzi a félreértéseket és segít elkerülni a baleseteket. Vészhelyzet esetén a felhasználók gyorsan és egyszerűen segítséget hívhatnak a legközelebbi interkom állomáson vagy mobileszközön keresztül. Ez segít a személyzet biztonságának garantálásában a Commend bizonyítottan magas beszédminőségével, amely még rendkívül zajos környezetben is tökéletes érthetőséget biztosít.

Stratégiai elhelyezés

Annak érdekében, hogy az alkalmazottak szabadon és hatékonyan tudjanak információt cserélni a gyártósorokon, az intercom állomásokat a telephelyen belül rögzített stratégiai pontokon helyezzük el, hogy minden dolgozó számára könnyen elérhetőek legyenek. Ez a hands-free támogatással együtt jelentősen növeli a munka hatékonyságát.

VÉSZHELYZETI VESZÉLYELHÁRÍTÁSI RENDSZER

AZONNALI REAKCIÓ VÉSZHELYZETEKBEN

Zavarok vagy vészhelyzetek, valamint az ártalmatlantól az életveszélyesig terjedő események - az ipari környezetben számos veszély leselkedik ránk. Akár emberi, akár műszaki hiba okozza, adott szituáció azonnali, szakszerű segítséget igényel, hiszen minden másodperc számít. A Commend kommunikációs rendszerei riasztást adnak és azonnali áttekintési lehetőséget nyújtanak a folyamatban lévő helyzetekről. A rendszer automatikusan tudja kezdeményezni a kulcsfontosságú folyamatokat, támogatják a mentésben résztvevőket és kommunikációs kapcsolatot teremtenek a belső és külső támogató és mentőszolgálatokkal.

UTÓGONDOZÁS ÉS MEGELŐZÉS

A MEGLÉVŐ CSELEKVÉSI KONCEPCIÓK ELEMZÉSE ÉS ÉRTÉKELÉSE

A Commend rendszer képes naplót létrehozni, amely minden egyes eseményt dokumentál. Szükség esetén a hívások, a megfelelő videó képpel együtt rögzíthetők. Ez lehetővé teszi az események részletes elemzését és pártatlan felülvizsgálatát. A rendszer azonnali tájékoztatást nyújt arról, hogy mi történt, ki és milyen gyorsan reagált. Ezen információk alapján a meglévő akciótervek értékelhetők és felülvizsgálhatók, hogy a jövőre nézve megelőző intézkedéseket tartalmazzanak.

VEZÉRLŐPULT MEGOLDÁSOK


ASSZISZTENS AZ ÁTTEKINTÉSHEZ ÉS ELLENŐRZÉSHEZ

A vezérlőpult az első kapcsolattartó pont - a csomópont, ahol minden vonal összefut. Ez a fő koordinációs, ellenőrzési és felügyeleti eszköz. Szerencsére a vezérlőpultnál dolgozó felügyelő személyzetnek nem csak a fülükre kell hagyatkoznia. A Commend vizualizáción alapuló megoldásai rendelkezésükre állnak, amely képernyőn megjelenő alaprajzokat és videó kijelzőket biztosít a helyzet gyors és pontos felméréséhez. Vészeseti segélyhívás esetén a szoftverben lévő intézkedési rend készenlétben áll, hogy segítse a személyzetet a szükséges lépések megtételében. Ha szükséges, ezt egy előre beállított cselekvési tervet követve tehetik meg, amely lehetővé teszi egy sor művelet automatikus végrehajtását.

MOBIL VEZÉRLŐPULT

A Studio Web Clientnek köszönhetően nincs szükség a szoftver helyi telepítésére. Minden szükséges adat villámgyorsan elérhető egy böngészővel rendelkező notebook vagy táblagép segítségével.

VEZÉRLŐPULT

ID8 ASZTALI VEZÉRLŐ

Moduláris felépítésének köszönhetően a régebbi CONDUCTOR vagy az újabb, innovatívabb ID8 eszköz a felhasználók egyéni igényeinek széles körére szabható. Külön kiemelendő a briliáns 16 kHz-es (sőt már 20kHz-s) beszédminőség és az extra nagy hangerő. Mindent úgy terveztünk, hogy a felhasználók még az összetett Interkom-infrastruktúrákat és integrált külső rendszereket is egyszerűen, gyorsan és megbízhatóan kezelhessék.

  • Az Interkom bázisegység kiegészíthető egy lengőnyakú mikrofonnal, kézibeszélővel és legfeljebb három közvetlen tárcsázó modullal.

  • Közvetlen tárcsázó modulok állapotvisszajelzéssel rendelkeznek.

  • Közvetlen tárcsázó gombok a hívásfogadók vagy PA funkciók (élő bemondás, előre felvett üzenet, zónaválasztás stb.) azonnali eléréséhez; többfunkciós LED-ek az állapotjelzéshez

MOBIL MEGOLDÁSOK

Azonnali közvetlen kapcsolat a belső vagy külső sürgősségi és mentőszolgálatokkal

Közvetlen tárcsázó gombokon keresztül Hívások mobil- és vezetékes hálózatokba A kimenetek lehetővé teszik külső berendezések, például belépési pontok vezérlését.

Konferencia hívások

A konferenciahívásokhoz való csatlakozás vagy azok létrehozása gyerekjáték.

Hívások intercom állomásokra

Billentyűzet, hívószám tárcsázására vagy közvetlen tárcsázó gombként való használatra Előre felvett hangüzeneteken alapuló bejelentések

IP ERŐSÍTŐK

AF SZÉRIA

SKÁLÁZHATÓ DECENTRALIZÁLTTÓL A CENTRALIZÁLT MEGOLDÁSOKIG

Az AF sorozatú erősítők fő jellemzői közé tartozik a magas teljesítményszint és a sokszínű hangkimenetek választéka. A készülékeket univerzális felhasználásra tervezték, egészen az összetett hangosbeszélő és intercom megoldásokig. Minden modell kompakt házba kerül, ez a hatékony kialakítás és a nagy teljesítmény mellett különböző beépítési lehetőségeket is kínál. Ez teszi őket alkalmassá a legkülönfélébb alkalmazásokhoz. Ilyen rugalmas kialakítással az eszközök a kábelezés és az energiaigény tekintetében is alacsonyan tartják a költségeket. Ráadásul könnyen integrálhatók hálózatokba, és számos biztonsági funkciót kínálnak, mint például a hangszóró vonali felügyelete és a hangfunkciók önellenőrzése. Ennek eredményeképpen az AF sorozatú erősítők nemcsak biztonságossá, hanem rendkívül hatékonnyá is teszik a PA hangosító rendszert.

Az AF erősítő sorozat felfelé kompatibilitása ugyanolyan egyedülálló, mint funkcionális sokoldalúsága. Az új funkciók könnyen letölthetők a szoftverfrissítéseken keresztül.

IP HANGSZÓRÓK

AFLS SZÉRIA

Az informatikai hálózat kompatibilis Commend IP hangszórókat innovatív funkciók széles skálája különbözteti meg a klasszikus PA megoldásoktól. Mivel a Commend IP-alapú hangszórói IoIP- és SIP-környezetben egyaránt használhatók, könnyen és zökkenőmentesen integrálhatók a Commend Interkom vagy VoIP/SIP-PBX rendszerekbe. Egy másik tulajdonság, amely a hangszórókat a klasszikus PA-rendszerek fölé emeli, a kompatibilitás. Ez lehetővé teszi, hogy új funkciókat könnyedén hozzá lehessen adni egy egyszerű szoftver letöltésével.

NAGY HANGERŐ ÉS KIVÁLÓ BESZÉDMINŐSÉG

A beépített 10 wattos D-osztályú erősítőnek köszönhetően. Az intelligens hangerőszabályozás (IVC) automatikusan a környezeti akusztikai viszonyokhoz igazítja a hangerőbeállítást, még a hangkibocsátás közben is.

NINCS SZÜKSÉG KÖZPONTI ERŐSÍTŐKRE

Közvetlen hálózati kapcsolat IP-n keresztül PoE használatával. Ez lehetővé teszi a külön elhelyezett hangszórókkal és a decentralizált elrendezésekkel történő megoldásokat.

ZÓNÁK ÉS CÍMZÉS

Minden hangszóró külön-külön címezhető és konfigurálható. A hangszórók egyedi csoportokhoz és zónákhoz rendelhetők.

INTERFÉSZEK

Együtt jobb

A hálózat kompatibilis Commend IP hangszórókat innovatív funkciók széles skálája különbözteti meg a klasszikus PA megoldásoktól. Mivel a Commend IP-alapú hangszórói IoIP- és SIP-környezetben egyaránt használhatók, könnyen és zökkenőmentesen integrálhatók a Commend Interkom vagy VoIP/SIP-PBX rendszerekbe. Egy másik tulajdonság, amely a hangszórókat a klasszikus PA-rendszerek fölé emeli, a kompatibilitás. Ez lehetővé teszi, hogy új funkciókat könnyedén hozzá lehessen adni egy egyszerű szoftver letöltésével.

INTEGRÁCIÓ

Az interfészek és a nyílt szabványok lehetővé teszik a különböző rendszerek zökkenőmentes integrációját.

AUTOMATIZÁCIÓ

A rendszerek közötti adatcsere teljesen automatizált. A kiváltó eseményeket és műveleteket az összes integrált rendszerben az egyéni igényeknek megfelelően lehet meghatározni.

PROFIT

Szükség esetén könnyen beállíthat olyan automatizált folyamatokat, amelyek segítenek maximalizálni a hatékonyságot, és biztosítják a személyzet személyes biztonságát.

Bővebb információért keresse bizalommal kollégánkat:

Kreutzer András

üzletfejlesztési menedzser

Mobil: +36-30/233-1030

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.