Napjainkban egyre inkább nő az emberi és vagyoni értékeket fenyegető veszélyforrások száma, ezért folyamatos az igény a vagyonvédelmi rendszerek fejlesztésére. Minél komplexebb a kockázat, annál kevésbé hatékony az egymástól elszigetelt rendszerek használata. Veszélyhelyzetben hideg fejjel gondolkodni a legnehezebb, az emberi hibák valószínűsége megnő, ilyenkor az összetett védelmi rendszerek működtetése - amelyek létesítésének eredeti célja a biztonsági szint növelése – esetleg pont az ellenkező hatást éri el.

Az általunk alkalmazott Grafikus Veszélykezelő Rendszerek integrált felügyeletet biztosítanak az emberi és vagyoni értékek védelmére. A központosított kezelés és felügyelet csökkenti az üzemeltetés során felmerülő költségeket, ugyanakkor növeli a létesítmény biztonsági szintjét. Egységes, átlátható formában jeleníti meg a rendszerekből érkező riasztásokat, üzeneteket és állapotjelzéseket, figyelembe véve az előzőleg meghatározott, a biztonság szempontjából felállított rangsort.

A jelzések kezelése során, a felhasználó előre definiált eljárások követésére hagyatkozhat, amelynek végrehajtását utasítások, beavatkozási tervek és térképes felületek segítik. A moduláris felépítésének köszönhetően, költséghatékony felügyeletet biztosít mind a kis és közepes helyi, mind a nagy, akár földrajzilag tagolt, rendszerek esetében.
 
 
Desigo™ CC
 

Egyszerű és fejlett vagyonvédelmi megoldás az emberek és az értéktárgyak biztonsága érdekében. Az Desigo CC a csúcstechnológiát ötvözi a felhasználóbarát és a moduláris rendszerarchitektúrával.

A Desigo CC rendszer egyetlen felületet kínál a felhasználók számára az épületautomatizálási, tűzbiztonsági és biztonsági rendszerek vagy ezek kombinációinak működtetésére, felügyeletére és optimalizálására. A rendszer rugalmas, amely teljeskörű skálázhatóságot tesz lehetővé a kicsi és közepes, nagy és komplex rendszerek között, így a Desigo CC számos felhasználó számára lehet tökéletes intergrált felügyeleti megoldás.
 

Főbb jellemzők

  • Gyors, hatékony veszélyjelzés szűrés és megjelenítés
  • Egyértelmű, hibamentes kezelés stressz-helyzetekben is
  • Beavatkozási idő csökkentése
  • Rövid betanulási idő
  • Egyszerű és gyors konfigurálás
  • Más gyártótól származó rendszerek integrálása

Az Ön igényeinek leginkább megfelelő, személyre szabott vagyonvédelmi rendszer kialakításával kapcsolatban keressen minket bizalommal!