Megoldásainkkal a biztonságtechnikai piac nagyobb felhasználóit célozzuk meg: bankok, közigazgatási és kormányhivatalok, távközlési-, ipari- és kereskedelmi létesítmények, gyártóüzemek.

Az alkalmazott behatolásjelző rendszerek rugalmas kialakításúak, könnyen bővíthetőek, megfelelnek a legszigorúbb szakmai elvárásoknak, mint például a VdS. Használatukkal a néhány zónás kis rendszertől egészen a több száz zónás nagy rendszerekig képesek vagyunk lefedni minden igényt. A védett terület akár 60 alterületre particionálható, ami lehetővé teszi a rendszer rugalmas üzemeltetését.

A nagy behatolásjelző rendszerek ezen túlmenően egyesítik a behatolásjelző és a beléptető rendszerek előnyeit: a központra a kezelő egységek helyett vagy azok mellé kártyaolvasók is csatlakoztathatóak, amelyek segítségével nemcsak az ellenőrzött ajtó nyitása, de a rendszer élesítése is elvégezhető.

A központban lévő Web Server lehetővé teszi a felhasználók és mérnökök számára, hogy távolról is hozzáférjenek és ellenőrizzék a rendszert, az eseménynaplót vagy a zónák állapotát; és elvégezzenek programozási műveleteket, mint például terület hozzáadás és eltávolítás vagy kódok kiosztása és törlése.

behatolásjelző központ távfelügyelete fontos szempont a vagyonvédelmi rendszereknél. Központjaink támogatják a PSTN és GSM kommunikációt az összes főbb formátumban az alapvető riasztás átjelzéshez, továbbá IP alapú kommunikációt is a felügyeleti szoftverekhez.Ily módon akár több ezer belépési pontból álló beléptető rendszert lehet építeni, amelyek egy vállalaton belül egymástól több ezer kilométerre fekvő telephelyeit is összefoghatja, egységes keretet adva a beléptetésnek.
 

A központokhoz megbízható gyártók érzékelőit ajánljuk, mindig az adott helyszín és feladat igényeihez igazítva.

A mozgásérzékelők rendelkezhetnek tükör optikával, intelligens jelfeldolgozással, kitakarás elleni védelemmel, kisállat védelemmel. Lehetnek passzív infravörös érzékelési elvűek vagy mikrohullámmal, esetleg ultrahanggal érzékelők vagy ezek kombinációi. Fentieknek köszönhetően az érzékelők jelzési megbízhatósága rendkívül magas: azonnal reagálnak az illetéktelen behatolásra, és figyelmen kívül hagyják a megtévesztő hatásokat.

Vannak kipróbált megoldásaink kerítésvédelmi feladatok megoldására, különféle kültéri mozgásérzékelésre vagy akár falfúrás érzékelésre is, így az épületek mellett létesítménye külterületeit is tudjuk védeni behatolásjelző rendszer telepítésével.